Milla treenasi 10 minuuttia päivässä: ”Lihakseni ovat vahvistuneet”

Milla, 36, ei ollut treenannut kahteen vuoteen, kun hän päätti osallistua KUNTO PLUSsan testitreenijaksoon, jolla treenattiin 10 minuuttia päivässä viitenä päivänä viikossa. Tutustu hänen tuloksiinsa täällä.

Hymyilevä nainen treenivaatteissa vesipullo kädessä.

SUOSIKKIOHJELMAT. Katso, mitkä treeniohjelmat auttoivat Millaa saavuttamaan tuloksia 8 viikon treenijakson aikana.

© Thomas Dahl

Milla oli todella motivoitunut aloittamaan treenin, sillä hän ei ollut työkiireiden vuoksi harrastanut kahteen vuoteen juuri lainkaan liikuntaa. Hän tarvitsi ulkopuolelta tulevaa motivaatiota päästäkseen liikkeelle ja treeniohjelman, jota voi noudat- taa lapsiperhearjen ja työkiireiden puristuksessakin. Milla testasi, mitä hyötyä 10 minuutin päivittäisestä treenistä viidesti viikossa voi olla. Voimme paljastaa, että ainakin lihakset vahvistuivat...

Mikä oli parasta treenijakson aikana?
Oikeastaan kaikki! On ollut mahtavaa osallistua testijaksoon. Olen nyt paljon aiempaa vireämpi, joten jaksan myös treenata paremmin. 10 minuutin treenistä on tosiaan apua!

Huomaatko eroa aiempaan?
Kuntoni on kohentunut, en hengästy enää niin helposti ja olen saanut lisää voimaa erityisesti jalkoihin. Huomasin sen äskettäin juoksulenkillä ja ilahduin siitä kovasti! Myös ryhtini on parantunut, ja nyt huomaan jo muidenkin huonot kehon asennot!

Yllättikö jokin asia?
Yllätyin siitä, miten lyhytkin treeni riittää kunnossa pysymiseen. Kukapa ei pystyisi 10 minuutin treeniin? Otin sen omaksi motokseni.

Mitä mieltä olet treenivideoista?
Ne olivat huippuhyviä. Pidin erityisesti siitä, että omat lempiohjelmansa voi tallentaa omiin suosikkeihin. Treenivideoiden kuvan siirtäminen isommalle näytölle oli myös kätevä.

Mikä on lempitreeniohjelmasi?
Pidin erityisesti Pikatreeniohjelmista 5 ja 7. Vatsatreenit nousivat suosikeikseni, mutta rajuja hyppyjä sisältävät ohjelmat kiersin kaukaa.

Jatkatko treeniä?
Kyllä! Kumppaninikin innostui treenaamisesta, joten nyt yritämme treenata 10 minuuttia sekä aamuisin että iltaisin.

Ota treeni osaksi arkirutiineja, sillä vain niin treeni tulee myös tehtyä.
— Camilla

”Kukapa ei pystyisi 10 minuutin treeniin?” Tästä tuli Millan motto.

© Thomas Dahl

Millan tulokset

Sekä ennen 8 viikon treenijaksoa että sen jälkeen Milla vastasi lyhyeen kyselyyn, ja omavalmentaja Christina Heick teki hänelle lihasvoima- ja kuntotestit. Katso tulokset tästä: