Kuusi vinkkiä harmaiden talvipäivien piristykseksi

Alkaako talvi kyllästyttää? Tuntuuko, että kesään on vielä ikuisuus? Näillä kuudella vinkillä selviät kevyemmin kevätpäiviin!

Nainen seisoo metsässä kukkakimppu kädessä

Kukat voivat tuoda piristystä talven keskelle – varsinkin, jos talvisää on harmaa.

© Colourbox

Näin selviät talviankeudesta

Viime kesä ja auringon lämpö, vastaleikatun nurmikon tuoksu ja tuoreiden mansikoiden maku on enää vain haalistunut muisto, ja samalla ensi kesä tuntuu olevan vielä loputtoman kaukana. Ei ihme, jos olokin on harmaa ja kulahtanut. Annamme talven ankeuttamille vinkit, joilla selvitä kunnialla kevääseen!

LUE MYÖS: Tästä syystä talviuinti tekee hyvää

Käy kävelyllä

Vaikka sää ei houkuttelisi ulkoilemaan, liikunta ja etenkin luonnossa ja raikkaassa ilmassa liikkuminen auttavat parantamaan mielialaa ja antamaan lisää energiaa. Siispä pipo päähän ja kaveri käsipuoleen ja suunta kohti metsäpolkuja!

Lue lisää kävelyn hyödyistä hyvinvoinnille

Nauti viikonlopuista

Varaa viikonlopuille mukavaa tekemistä: retkiä luontoon, kulttuurielämyksiä tai kahvittelua ystävien kanssa. Näin viikot suorastaan lentävät kevääseen!

LUE MYÖS: Kokeile kirkasvalolamppua kaamosmasennusoireiden lievittämiseen

Jammaile kesäbiisien tahtiin

Kuka muka väittää, ettei kesähittejä voi kuunnella talvella? Tee soittolista kesäisistä suosikkibiiseistäsi ja ammenna niistä valoa ja virtaa talvipäiviin.

Osta kukkia

Tuo väriä päiviin kauniilla kukkakimpuilla. Lisäbonuksena voit saada ihanaa kesän tuoksua kotiisi.

Onko minulla angiina? Lue, miten lievität oireita!

Tee lomasuunnitelmia

Kesäloman suunnittelu voi alkaa nyt! Hauskojen asioiden suunnittelu ja odotus piristää mieltä, ja lisäksi voit tähän aikaan vuodesta saada matkoja hyvillä hinnoilla.

Treenaa säännöllisesti

Tämän olet taatusti kuullut ennenkin, mutta totta se vain on: treeni on hyväksi kropan lisäksi myös mielialalle. Parasta treeniä on se, mitä oikeasti tulee tehtyä, joten valitse kaikista mieluisin laji trendeistä välittämättä ja anna liikunnan ilon viedä mukanaan.

Näin saat lisää treenimotivaatiota talven keskelle.