Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Snickersku... Snickerskuulat 20 minuuttia 236 kcal Snickerseist tuli kuulia ja ripottelimme niiden päälle pähkinärouhetta. Teksti: Inge Skovdal 29. syyskuuta 2022 SNICKERSKUULAT – Snickerskuulissa on maapähkinää täytteessä ja koristeena. © Skovdal Nordic Snickerskuulat Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 kpl Täyte 25 g (medjool)taateleita 16 g suolapähkinöitä ¼ dl maapähkinävoita Kuorrutus 33 g tummaa suklaata, vähintään 70 % kaakaota Valmistus Jauha taatelit. Lisää 80 g pähkinöitä ja maapähkinävoi. Jauha massa tasaiseksi. Pyöritä massasta kämmenten välissä 12 kuulaa ja pane ne pakastimeen jähmettymään. Sulata ⅔ suklaasta vesihauteessa tai mikrossa. Lopeta kuumentaminen heti kun suklaa alkaa sulaa. Sekoita. Jäähdytä sula suklaa käsiteltäväksi sekoittamalla loppu suklaa paloiteltuna joukkoon. Sekoita kunnes suklaa sulaa. Ota kuula kerrallaan haarukkaan, pyörittele suklaassa ja anna kuorrutuksen jähmettyä ritilällä. Rouhi loput pähkinät ja koristele kuulat heti kuorruttamisen jälkeen vielä kun suklaa on pehmeää. Säilytä kuulat leivinpaperila vuoratussa rasiassa jääkaapissa. Ne säilyvät noin viikon. LUE MYÖS: Ovatko suolapähkinät terveellisiä? VINKKI! Jos sulatat suklaan vesihauteessa, varo ettei joukkoon pääse vettä. Se muuttaa suklaan harmaaksi. SuklaaTaateliPähkinät