Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Kotitekois... Kotitekoiset marspatukat 20 minuuttia 188 kcal Onko mitään ihanampaa kuin iskeä hampaansa omatekoisiin herkkuihin! Teksti: Inge Skovdal 29. syyskuuta 2022 ITSE TEHDYT MARSPATUKAT – Anna suklaan jähmettyä ennen kuin pakkaat patukat rasiaan. © Skovdal Nordic Kotitekoiset marspatukat Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 kpl Täyte 25 g (medjool)taateleita 8⅓ g mustia säilykepapuja 8⅓ g manteleita ¼ dl kondensoitua, karamellisoitua maitoa Kuorrutus 33 g tummaa suklaata, vähintään 70 % kaakaota Valmistus Silppua taatelit ja rouhi mantelit. Sekoita joukkoon valutetut pavut ja kondensoitu, karamellisoitu maito. Pyöritä massasta 2 cm paksu pötkö ja leikkaa se 12 patukaksi. Litistä patukat kevyesti kämmenellä. Sulata ⅔ suklaasta vesihauteessa tai mikrossa. Lopeta kuumentaminen heti kun suklaa alkaa sulaa. Sekoita. Temperoi suklaa sekoittamalla sulan suklaan joukkoon loppu suklaa paloina. Sekoita kunnes palat sulavat. Ota patukka kerrallaan haarukkaan ja pyöritä suklaassa. Säilytä patukat leivinpaperilla vuoratussa rasiassa jääkaapissa. Ne säilyvät viikon verran, jos eivät häviä parempiin suihin ennen sitä. VINKKI! Raastettu appelsiinkuori antaa kuorrutukselle pirteän maun. SuklaaTaateliPavutMantelit