Terveellisiä reseptejä Terveelliset välipalat Lionkonveh... Lionkonvehdit 20 minuuttia 208 kcal Kokeile meidän versiotamme Lion-patukoista. Näissä rapsahtelevat riisimurot. Teksti: Inge Skovdal 29. syyskuuta 2022 LIONKONVEHDIT – Suklaakuoren alla on rapea sydän. Tee lionkonvehteja kun mielesi tekee jotakin hyvää. © Skovdal Nordic Lionkonvehdit Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 kpl Täyte ¼ dl maapähkinävoita ¼ dl siirappia ¼ dl kookosjauhoa ½ dl riisimuroja Kuorrutus 16 g tummaa suklaata, vähintään 70 % kaakaota Valmistus Kuumenna maapähkinävoita ja siirappia kattilassa kunnes maapähkinävoi sulaa. Sekoita joukkoon kookosjauho ja riisimurot. Jaa massa 4 cm korkeisiin ja 3 cm syviin silikonivuokiin.Täytä kaksi kolmasosaa vuoista. Nosta vuoat kylmään. Sulata ⅔ suklaasta vesihauteessa tai mikrossa. Nosta kattila liedeltä tai lopeta kuumentaminen mikrossa heti kun suklaa alkaa sulaa. Sekoita. Jäähdytä suklaa käsiteltävän lämpöiseksi sekoittamalla sulan suklaan joukkoon loppu suklaa paloina. Sekoita kunnes kaikki suklaa on sulanut. Painele kuulat irti vuoista. Ota kuula kerrallaan haarukkaan ja pyöritä suklaassa. Valuta ritilällä. Koristele riisimuroilla kun suklaa on vielä pehmeää. Pallot säilyvät leivinpaperilla vuoratussa rasiassa jääkaapissa viikon. VINKKI! Konvehdit voi tehdä ilman vuokia. Pyöritä massa pitkäksi pötköksi, jäähdytä 3–4 tuntia jääkaapissa ja leikkaa 2 cm paloiksi. SuklaaKookos