Kotitekoiset bountypatukat

20 minuuttia
296 kcal

Kotitekoiset bountypatukat tehddään kikherneistä ja kookosjauhosta. Kikherneiden maku häviää kookosjauhojen ja suklaan komboon.

Itse tehdyt bountypatuka

ITSE TEHDYT BOUNTYPATUKA – Kotitekoisissa bountypatukoissa on paitsi kookosjauhoa, myös kikherneitä.

© Skovdal Nordic

Itse tehdyt bountypatuka

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

Täyte

  • 16 g tölkkikikherneitä
  • 33 g kookosjauhoa
  • dl kondensoitua maitoa

Kuorrutus

  • 33 g tummaa suklaata, vähintään 70 % kaakaota

Valmistus

  • Sekoita valutetut kikherneet, kookosjauho ja kondensoitu maito tahmeaksi massaksi. Pyörittele massasta 12 pötkylää käsien välissä.
  • Jähmetä patukat pakastimessa.
  • Sulata ⅔ suklaasta vesihauteessa tai mikrossa. Lopeta kuumentaminen heti kun suklaa alkaa sulaa. Sekoita.
  • Jäähdytä sula suklaa käsittelylämpöiseksi lisäämällä loppu suklaa paloina. Sekoita kunnes palat sulavat.
  • Ota patukka haarukkaan ja pyöritä se suklaassa. Valuta ritilällä.
  • Patukat säilyvät leivinpaperin päällä rasiassa jääkaapissa viikon.

VINKKI! Jos sulatat suklaan vesihauteessa, varo ettei joukkoon pääse vettä. Se muuttaa suklaan harmaaksi.


Newsletter background