Omatekoiset oreokeksit

30 minuuttia
255 kcal

Kun olet maistanut yhden Oreo-keksin, haluat syödä kaikki! Omatekoisten oreokeksien kanssa käy samoin. Tee kaksi annosta, että muutkin saavat maistaa.

Pino kotitekoisia oreokeksejä

OMATEKOISET OREOKEKSIT – Herkullisten omatekoisten oreokeksien täytteenä on cashewtahnaa

© Skovdal Nordic

Omatekoiset oreokeksit

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

Keksit

  • 20 g kookosöljyä
  • 10 g tomusokeria
  • 26 g mantelijauhoa
  • 3⅓ g kaakaojauhetta

Täyte

  • ¼ dl valmista cashewtahnaa

Valmistus

  • Sekoita kookosöljy ja tomusokeri.
  • Sekoita mantelijauho ja kaakaojauhe joukkoon.
  • Kauli taikina jauhojen avulla ½ cm paksuiseksi levyksi. Ota siitä sopivankokoisella lasilla tai muotilla halkaisijaltaan 4 cm pyörylöitä.
  • Paista 180 asteessa 6–8 minuuttia ja jäähdytä ritilällä.
  • Sekoita cashewtahna notkeaksi ja pursota tai levitä sitä lusikalla kuudelle pyörylälle. Paina toiset pyörylät kanneksi päälle.
  • Jos keksejä jää, ne säilyvät kuivassa ja viileässä 5–6 päivää.

VINKKI! Käsittele pikkuleipätaikinaa kertakäyttökäsineet kädessä, niin kädet eivät tahriinnu suklaaseen.