NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Etsi
Oma sivu
Kirjaudu
    NettitreeniRuokalistaReittisuunnitteluReseptit
Sulje
Kirjaudu
Etusivulle
    • KUNTO PLUSsan reittisuunnittelu
    • Laadi reitti
    • Omat reitit
    • TREENI
    • Treeniohjelmat
    • Nettitreeni
    • Pikatreeni
    • Harjoitteet
    • Voimaharjoittelu
    • Jooga
    • Urheiluvammat
    • Treenivaatteet ja -varusteet
    • Cooperin testi – kuntotesti
    • Juoksu
    • Kävely
    • Juoksuohjelmat
    • 5 km
    • 10 km
    • Puolimaraton
    • Maraton
    • Intervallijuoksu
    • RESEPTIT
    • Ruokaohjeet
    • Päivällinen
    • Lounas
    • Aamiainen
    • Leipä ja sämpylät
    • Salaatti
    • Leivonnaiset
    • Letut ja lettutaikina
    • Jälkiruoka
    • Terveelliset välipalat
    • Smoothiet
    • Mehut
    • Kasvisruoka
    • Muunna grammat desilitroiksi
    • TERVEELLISTÄ RUOKAA
    • Ravitsemusneuvoja
    • Treeni ja ravinto
    • Terveellisiä elintarvikkeita
    • LAIHDUTUS
    • Painonhallinta
    • KUNTO PLUS Ruokavalio
    • Laihdutusvinkit
    • Litteä vatsa
    • Energiankulutus
    • Painoindeksilaskuri
    • Kalorilaskuri
    • Laske kulutuksesi
    • TERVEYS
    • Ennaltaehkäisy
    • Sydän
    • Syöpä
    • Stressi
    • Uni
    • Hyvinvoiva vatsa
    • Psykologia
    • Seksi
    • Meditaatio
    • Kauneus ja hyvinvointi
  • Tilaa lehti
  • Etukauppa tilaajille
  • Mikä on KUNTO PLUS?
  • Tutustu lehteen
  • Asiakaspalvelu
  • Omat tiedot
  • Tallennetut artikkelit
  • Kirjaudu ulos
Terveellisiä reseptejä
Ruokaohjeet
Viikon ruo...

Viikon ruokalista

Suippokaali-kikherne-avokadosalaatti
Viikko 47

Käytetään kaalia!

Kaali on huipputerveellistä ja hyvää, kun se valmistetaan oikein. Tämän viikon resepteillä syntyy herkullisia kaaliruokia.

Kaali, jos mikä on klassikko. Kaalissa on kuitua, vitamiineja, superterveellisä karvastaineita ja antioksidantteja. Kaiken muun hyvän lisäksi kaali on kevyttä, halpaa, ympäristöystävällistä, täyttävää, ruuansulatusta edistävää ja suolistobakteerien herkkua.

Elimistö kiittää, kun tarjoilet tällä viikolla kaalia. Ruokalistalla on mm. 2 huippua kaalisalaattia, kaalicurryä ja kukkakaalipihvejä.

Viikonlopun herkuksi ei sentään ole kehitelty kaalikakkua, vaan kaakaorahkalla kuorrutettua banaanikakkua. Nam!

Maanantai
Suippokaali-kikherne-avokadosalaatti
Päivällinen

Suippokaali-kikherne-avokadosalaatti

Herkullinen suippokaalisalaatti paahdettujen kikherneiden ja avokadon kanssa on terveellinen ja täyttävä lisuke, joka tuo samalla myös runsaasti väriä lautaselle – ainakin jos käteen osuu violetti suippokaali.

514 kcal
30 minuuttia
Tiistai
Kaali-broilericurry, reseptit
Päivällinen

Kaali-broilericurry

Uudistettu, kaalilla kevennetty versio kana-kookoscurrysta.

615 kcal
30 minuuttia
Keskiviikko
Kukkakaalipihvejä ja kaalimuhennosta, reseptit
Päivällinen

Kukkakaalipihvejä ja kaalimuhennosta

Kukkakaalit ovat herkullinen, kaikille sopiva vaihtoehto päivällispöytään. Yhdistä pihvit herkulliseen kaalimuhennokseen ja tarjoa tomaattien kera.

488 kcal
30 minuuttia
Torstai
Broilerisalaatti kvinoasta ja parsakaalista, reseptit
Päivällinen

Broilerisalaatti kvinoasta ja parsakaalista

Raikas ja ruokaisa salaatti sopii mainiosti sekä lounaaksi että päivälliseksi.

515 kcal
30 minuuttia
Perjantai
Lohinyytit ja kuskussalaattia, reseptit
Päivällinen

Lohinyytit ja kuskussalaattia

Maukasta lohta käden käänteessä – kokeile herkullisia lohinyyttejä kuskussalaatin kera, niin tiedossa on taatusti maistuva päivällinen.

535 kcal
30 minuuttia
Viikonlopun iloksi
Kaakaorahkalla kuorrutettu banaanikakku, reseptit
Leivonnaiset

Kaakaorahkalla kuorrutettu banaanikakku

Tämä terveellinen banaanikakku tainnuttaa vaativankin makeanhimon.

294 kcal
1 tuntia
punakaalia, parsakaalia, ruusukaalia, valkokaalia

Viikon vinkki

Raasta, silppua ja suikaloi!

Kaali maistuu parhaalta hienonnettuna. Kaali kannattaa siis raastaa, suikaloida ja silputa mahdollisimman hienoksi. Kuitupitoinen kaali saa hienontamisesta mukavamman suutuntuman, ja siitä tulee ruuansulatuksellekin helpommin käsiteltävää.

Jos kaalin suikaloiminen veitsellä tympii, kaalin hienontamiseen käyvät erinomaisesti erilaiset vihannesleikkurit ja monitoimikoneet.

Foodplan concepts background

KUNTO PLUSsan ateriaehdotukset tekevät arjen aterioista innostavampia

Saat joka viikko 5 seuraavien periaatteiden mukaan laadittua terveellistä päivällisreseptiä sekä bonusreseptin viikonvaihteeksi.

Enintään 30 min valmistusaika
Enintään 650 kcal /ateria
Kalaa tai äyriäisiä 1 x viikko
Kasvisruokaa 1 x viikko
Terveellisiä aineksia
Näytä enemmän
    Kustantaja
    • Bonnier Publications International AS
    • Postboks 543
    • 1411 Kolbotn, Norge
    • Org. 977041066
    • Asiakaspalvelu
    • Puhelin: 0203 34433
    • +358 (0) 203 34433
    Seuraa meitä
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • Uutiskirje
    Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • Tilaa KUNTO PLUS
    • KUNTO PLUS app
    • Etukauppa tilaajille
    • Tietoa KUNTO PLUSsasta
    • FAQ
    • Wype – digilehdet
    • Ilmoita KUNTO PLUS
    • Yhteystiedot
    Ehdot ja käytännöt
    • Evästepolitiikka
    • Tietosuojalauseke
    • Käyttöehdot