Terveellisiä reseptejä Päivällinen Vegaaninen... Vegaaninen linssibolognese 40 minuuttia 614 kcal Sydämesi ja verisuonesi arvostavat klassisen pastakastikkeen lihatonta versiota. Saat siitä runsaasti proteiinia, ravintokuitua ja terveellisiä rasvahappoja. Teksti: Signe Moesby Leth 1. marraskuuta 2024 OI MITEN HYVÄÄ – valkosipuli, sipuli ja sienet tuovat runsaasti umamin makua, ja linssit sisältävät runsaasti proteiinia. © wichmann+bendtsen Vegaaninen linssibolognese Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta Bolognese ½ rkl ekstraneitsytoliiviöljyä ½ sipuli 1 kynsi valkosipulinkynttä 1 porkkanaa ½ paprika 100 g herkkusieniä ½ tlk tomaattimurskaa 70 g tomaattisosetta ¼ l kasvislientä 1½ dl punaisia linssejä 1 rkl punaviinietikkaa ¾ tl soijakastiketta ¾ tl timjamia ¾ tl oreganoa ½ tl savupaprikajauhetta ¼ rkl sokeria Merisuolaa Mustapippuria, vastarouhittua Lisäksi 150 g täysjyväspagettia ½ kourallista tuoreyrttejä Valmistus Kuumenna öljy paistinpannussa ja kuullota hienonnettu sipuli ja valkosipuli. Lisää hienonnettu porkkana, paprika ja sienet ja paista sekoittaen 5 minuuttia. Lisää loput bologneseainekset. Sekoita huolellisesti ja kiehauta. Hauduta kannen alla 30 minuuttia. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile pasta heti bolognesen ja karkeasti silputtujen yrttien kanssa. LinssitPorkkanaValkosipuliSienetTomaattiPastaKasvisruoka