Kukkakaalia ja katkarapuja

15 minuuttia
324 kcal

Kukkakaalia, katkarapuja ja tillimajoneesikastiketta. Valmista vartissa!

Kukkakaalia ja katkarapuja

Kukkakaalia ja katkarapuja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 pientä kukkakaalia
  • Merisuolaa
  • 1 sitruuna
  • 2 dl jogurttia
  • 2 rkl majoneesia
  • Mustapippuria
  • Tilliä
  • 300 g katkarapuja

Lisäksi

  • 2 viipaletta täysjyväruisleipää

Valmistus

  • Keitä kukkakaalia miedosti suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia tai höyrytä tai mikrota se napakan kypsäksi.

  • Lohko puoli sitruunaa ja purista mehu toisesta puolikkaasta.

  • Sekoita jogurtti ja majoneesi kastikkeeksi. Hakkaa joukkoon reilusti tilliä, säästä vähän tarjoiluun. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

  • Jaa kukkakaali ja katkaravut lautasille. Lusikoi kastiketta, ripottele tillisilppua ja myllytä mustapippuria päälle. Paahda lisäksi ruisleipää.

LUE MYÖS: 4 herkullista kukkakaalipizzan reseptiä