Kukkakaalia ja katkarapuja

15 minuuttia
324 kcal

Kukkakaalia, katkarapuja ja tillimajoneesikastiketta. Valmista vartissa!

Kukkakaalia ja katkarapuja

Kukkakaalia ja katkarapuja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 pientä kukkakaalia
  • Merisuolaa
  • 1 sitruuna
  • 2 dl jogurttia
  • 2 rkl majoneesia
  • Mustapippuria
  • Tilliä
  • 300 g katkarapuja

Lisäksi

  • 2 viipaletta täysjyväruisleipää

Valmistus

  • Keitä kukkakaalia miedosti suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia tai höyrytä tai mikrota se napakan kypsäksi.

  • Lohko puoli sitruunaa ja purista mehu toisesta puolikkaasta.

  • Sekoita jogurtti ja majoneesi kastikkeeksi. Hakkaa joukkoon reilusti tilliä, säästä vähän tarjoiluun. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.

  • Jaa kukkakaali ja katkaravut lautasille. Lusikoi kastiketta, ripottele tillisilppua ja myllytä mustapippuria päälle. Paahda lisäksi ruisleipää.

LUE MYÖS: 4 herkullista kukkakaalipizzan reseptiä


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background