Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kukkakaali... Kukkakaalia ja katkarapuja 15 minuuttia 324 kcal Kukkakaalia, katkarapuja ja tillimajoneesikastiketta. Valmista vartissa! Teksti: Anne Larsen 26. syyskuuta 2019 Kukkakaalia ja katkarapuja Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 pientä kukkakaalia Merisuolaa 1 sitruuna 2 dl jogurttia 2 rkl majoneesia Mustapippuria Tilliä 300 g katkarapuja Lisäksi 2 viipaletta täysjyväruisleipää Valmistus Keitä kukkakaalia miedosti suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia tai höyrytä tai mikrota se napakan kypsäksi. Lohko puoli sitruunaa ja purista mehu toisesta puolikkaasta. Sekoita jogurtti ja majoneesi kastikkeeksi. Hakkaa joukkoon reilusti tilliä, säästä vähän tarjoiluun. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Jaa kukkakaali ja katkaravut lautasille. Lusikoi kastiketta, ripottele tillisilppua ja myllytä mustapippuria päälle. Paahda lisäksi ruisleipää. LUE MYÖS: 4 herkullista kukkakaalipizzan reseptiä SitruunaKukkakaaliKatkarapu