Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kikherne-p... Kikherne-punajuuri-kaalipelti 40 minuuttia 568 kcal Kaipaatko kuitua? Tässä ruuassa sitä riittää. Kauniissa kasvispellissä on melkein koko päivän kuituannos. Teksti: Maria Christensen 6. marraskuuta 2022 KIKHERNEET – paahtuvat pellillä kullanruskeiksi ja rapeiksi. © wichmann+bendtsen Peltiruokaa: Kikherne-punajuuri-kaalipelti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 1 tlk kikherneitä 1 tl paprikaa 1 tl oreganoa ½ tl timjamia merisuolaa mustapippuria 3 rkl oliiviöljyä 400 g punajuurta 300 g ruusukaaleja 60 g lehtikaalia Valmistus Valuta kikherneet ja sekoita joukkoon mausteet ja 2 rkl öljyä. Kaada herneet pellin yhteen kulmaan. Kuori ja leikkaa punajuuri tangoiksi ja puolita ruusukaalit. Sekoita molempiin vähän oliiviöljyä, suolaa ja pippuria. Levitä punajuuri ja ruusukaalit pellille. Kypsennä 180 asteessa 20 minuuttia. Revi lehtikaali ja sekoita joukkoon 1 tl suolaa. Lisää pellille ja kypsennä vielä 10 minuuttia. Lisää punajuurireseptejä täältä VINKKI! Uunit ovat yksilöitä. Tarkkaile ja kokeile haarukalla ainesten kypsymistä omassa uunissasi. KikherneBroccoliKaaliPunajuuri