Kikherne-punajuuri-kaalipelti

40 minuuttia
568 kcal

Kaipaatko kuitua? Tässä ruuassa sitä riittää. Kauniissa kasvispellissä on melkein koko päivän kuituannos.

Kikherne-punajuuri-kaalipelti

KIKHERNEET – paahtuvat pellillä kullanruskeiksi ja rapeiksi.

© wichmann+bendtsen

Peltiruokaa: Kikherne-punajuuri-kaalipelti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 1 tlk kikherneitä
  • 1 tl paprikaa
  • 1 tl oreganoa
  • ½ tl timjamia
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 400 g punajuurta
  • 300 g ruusukaaleja
  • 60 g lehtikaalia

Valmistus

  • Valuta kikherneet ja sekoita joukkoon mausteet ja 2 rkl öljyä. Kaada herneet pellin yhteen kulmaan.
  • Kuori ja leikkaa punajuuri tangoiksi ja puolita ruusukaalit. Sekoita molempiin vähän oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.
  • Levitä punajuuri ja ruusukaalit pellille. Kypsennä 180 asteessa 20 minuuttia.
  • Revi lehtikaali ja sekoita joukkoon 1 tl suolaa. Lisää pellille ja kypsennä vielä 10 minuuttia.

Lisää punajuurireseptejä täältä

VINKKI! Uunit ovat yksilöitä. Tarkkaile ja kokeile haarukalla ainesten kypsymistä omassa uunissasi.


Newsletter background