Pane pavut kiehuvaan veteen 2 minuutiksi ja huuhtele kylmällä vedellä.
Irrota kukkakaalin kukinnot ja paloitte kannat. Sekoita joukkoon 1 rkl öljyä, paprika, suolaa ja pippuria. Levitä pellin yhteen kulmaan ja kypsennä 180 asteessa 15 minuuttia.
Puolita tomaatit, sekoita joukkoon timjamisilppua, suolaa, pippuria ja loraus öljyä.
Levitä pavut ja tomaatit pellille.
Sipaise pellin viimeinen kulma öljyllä ja riko siihen munat. Ripauta päälle suolaa.
Kypsennä 8 minuuttia.
Raasta pavuille vähän sitruunankuorta ja koristele pelti timjamisilpulla.
VINKKI! Jos täytät pellin kovin täyteen, kasvikset vain kiehuvat omassa liemessään, eivätkä paahdu rapeiksi. Jaa ainekset tarvittaessa useammalle pellille.