Kalaa ja vihreää
Huipputerveellinen ja hienostuneen makuinen, kevyt kala-ateria puolessa tunnissa!
Huipputerveellinen ja hienostuneen makuinen, kevyt kala-ateria puolessa tunnissa!
Huuhdo ja kuivaa perunat ja lohko ne neljään osaan.
Sekoita kulhossa kylmäpuristettua rypsiöljyä, suolaa ja mustapippuria, ja pyöräytä perunat seoksessa.
Levitä perunalohkot uunipellille leivinpaperille ja paista lohkoja 200 asteessa 25 minuuttia.
Huuhdo ja linkoa pinaatti, kaada pataan tai kasariin 1 tl rypsiöljyä ja kuumenna, kunnes pinaatti painuu kasaan.
Nosta pinaatti siivilään ja painele kevyesti, jotta neste valuu pois.
Levitä pinaatti kalafileille ja kääri fileet rullalle.
Paista uunissa 200 asteessa 8 - 10 minuuttia fileiden paksuudesta riippuen.
Puhdista ja pilko broccoliini tai parsakaali.
Laita pataan kiehuvaa vettä, hiukan suolaa ja rypsiöljyä, lisää broccoliini ja keitä 1-2 minuuttia.
Kaada vesi pois.
Huuhdo vesikrassi ja herneenversot.
Sekoita lämpimät perunat ja vesikrassi.
Annostele kala, broccoliini, perunat ja herneenversot lautasille.
Purista kalalle limetin mehu.