Helppoa ja herkullista kalaa 2 päiväksi

30 minuuttia
446 kcal

Ei enää ruokaa hukkaan! Laita maukasta kalaruokaa tänään – ja käytä tähteet toiseen herkulliseen ateriaan huomenna!

Kalaa sinappikermassa lehtisellerin, hasselpähkinöiden ja papujen kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 5 lehtisellerin vartta
  • 3 rkl paahdettuja hasselpähkinöitä
  • 3 rkl kuivattuja karpaloita
  • 4 turskafileetä tai muuta vaaleaa kalaa á 150 g (Käytä 2 niistä tänään)
  • 2 rkl vaaleaa balsamicoa
  • 2 tl dijoninsinappia
  • 2 rkl kermaa
  • 1½ dl skyriä tai pehmeää maitorahkaa
  • 1 pieni ripaus steviaa
  • 2 tl suolaa
  • ½ tl cayennenpippuria

Paistetut pavut

  • 700 g papuja (Käytä 400 g tänään)
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • merisuolaa

Valmistus

  • Pilko lehtisellerinvarsi pieniksi paloiksi ja aseta ne sekä pähkinät ja karpalot tulenkestävän vuoan pohjalle. Aseta kalafileet niiden päälle, sekoita kastikeainekset yhteen ja kaada kalan päälle.

  • Laita 400 g papuja kulhoon ja sekoita niihin öljy sekä suola. Levitä paahdettavat pavut pellille ja paista sekä niitä että kalaa 175-asteisessa kiertoilmauunissa 20 min.

  • Annostele 1 kalafilee ja lisukkeet ruokailijaa kohti

Säästä seuraavaksi päiväksi: 2 kalafileetä + 300 g papuja

Herkullinen ja terveellinen päivällinen onnistuu vähälläkin vaivalla. Täältä löydät reseptit maukkaisiin päivällisaterioihin, jotka valmistuvat alle 30 minuutissa.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background