4
turskafileetä tai muuta vaaleaa kalaa á 150 g (Käytä 2 niistä tänään)
2
rkl
vaaleaa balsamicoa
2
tl
dijoninsinappia
2
rkl
kermaa
1½
dl
skyriä tai pehmeää maitorahkaa
1
pieni ripaus steviaa
2
tl
suolaa
½
tl
cayennenpippuria
Paistetut pavut
700
g
papuja (Käytä 400 g tänään)
1
rkl
oliiviöljyä
merisuolaa
Valmistus
Pilko lehtisellerinvarsi pieniksi paloiksi ja aseta ne sekä pähkinät ja karpalot tulenkestävän vuoan pohjalle. Aseta kalafileet niiden päälle, sekoita kastikeainekset yhteen ja kaada kalan päälle.
Laita 400 g papuja kulhoon ja sekoita niihin öljy sekä suola. Levitä paahdettavat pavut pellille ja paista sekä niitä että kalaa 175-asteisessa kiertoilmauunissa 20 min.
Annostele 1 kalafilee ja lisukkeet ruokailijaa kohti
Säästä seuraavaksi päiväksi: 2 kalafileetä + 300 g papuja