Helppoa ja herkullista kalaa 2 päiväksi

30 minuuttia
446 kcal

Ei enää ruokaa hukkaan! Laita maukasta kalaruokaa tänään – ja käytä tähteet toiseen herkulliseen ateriaan huomenna!

Kalaa sinappikermassa lehtisellerin, hasselpähkinöiden ja papujen kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 5 lehtisellerin vartta
  • 3 rkl paahdettuja hasselpähkinöitä
  • 3 rkl kuivattuja karpaloita
  • 4 turskafileetä tai muuta vaaleaa kalaa á 150 g (Käytä 2 niistä tänään)
  • 2 rkl vaaleaa balsamicoa
  • 2 tl dijoninsinappia
  • 2 rkl kermaa
  • 1½ dl skyriä tai pehmeää maitorahkaa
  • 1 pieni ripaus steviaa
  • 2 tl suolaa
  • ½ tl cayennenpippuria

Paistetut pavut

  • 700 g papuja (Käytä 400 g tänään)
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • merisuolaa

Valmistus

  • Pilko lehtisellerinvarsi pieniksi paloiksi ja aseta ne sekä pähkinät ja karpalot tulenkestävän vuoan pohjalle. Aseta kalafileet niiden päälle, sekoita kastikeainekset yhteen ja kaada kalan päälle.

  • Laita 400 g papuja kulhoon ja sekoita niihin öljy sekä suola. Levitä paahdettavat pavut pellille ja paista sekä niitä että kalaa 175-asteisessa kiertoilmauunissa 20 min.

  • Annostele 1 kalafilee ja lisukkeet ruokailijaa kohti

Säästä seuraavaksi päiväksi: 2 kalafileetä + 300 g papuja

Herkullinen ja terveellinen päivällinen onnistuu vähälläkin vaivalla. Täältä löydät reseptit maukkaisiin päivällisaterioihin, jotka valmistuvat alle 30 minuutissa.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background