Grillattua kalaa ja kaali-herukkasalaattia

Tarjoa grillatun kalan kanssa rakuunaista herukkasalaattia.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

Grillattua kalaa ja kaali-herukkasalaattia

Valmistusaineet

(2 hengelle)

400 g kaalia
karkeaa suolaa
1 rkl valkoviinietikkaa
rakuunasilppua maun mukaan
150 g mustaherukoita (tai mustikoita)
150 g punaherukoita
300 g kampelaa tai muuta vaaleaa kalaa
1 tl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria

Lisäksi

paistettuja kantarelleja
2 viipaletta täysjyväleipää

Valmistus

  • Suikaloi kaali (poista kanta).
  • Pane suikaleet siivilään, ripottele joukkoon suolaa ja anna pehmitä 20 min.
  • Huuhtele suola kaalisuikaleista, taputtele kuivaksi pyyhkeellä. Kääntele kaalisuikalaita etikassa, joka on maustettu rakuunalla.
  • Perkaa ja huuhtele marjat ja sekoita ne kaaliin.
  • Voitele kala öljyllä, mausta se suolalla ja pippurilla ja paista grillissä tai grillipannussa 2 min kummaltakin puolelta.
  • Tarjoa kaalisalaatin, paistettujen kantarellien ja leivän kera.

LUE MYÖS: Osaatko valita oikeat öljyt ruoanlaittoon?

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee