Grillattua kalaa ja kaali-herukkasalaattia

40 minuuttia
539 kcal

Tarjoa grillatun kalan kanssa rakuunaista herukkasalaattia.

Grillattua kalaa ja kaali-herukkasalaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 400 g kaalia
  • karkeaa suolaa
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • rakuunasilppua maun mukaan
  • 150 g mustaherukoita (tai mustikoita)
  • 150 g punaherukoita
  • 300 g kampelaa tai muuta vaaleaa kalaa
  • 1 tl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Lisäksi

  • paistettuja kantarelleja
  • 2 Viipale täysjyväleipää

Valmistus

  • Suikaloi kaali (poista kanta).

  • Pane suikaleet siivilään, ripottele joukkoon suolaa ja anna pehmitä 20 min.

  • Huuhtele suola kaalisuikaleista, taputtele kuivaksi pyyhkeellä. Kääntele kaalisuikalaita etikassa, joka on maustettu rakuunalla.

  • Perkaa ja huuhtele marjat ja sekoita ne kaaliin.

  • Voitele kala öljyllä, mausta se suolalla ja pippurilla ja paista grillissä tai grillipannussa 2 min kummaltakin puolelta.

  • Tarjoa kaalisalaatin, paistettujen kantarellien ja leivän kera.

LUE MYÖS: Osaatko valita oikeat öljyt ruoanlaittoon?


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background