Terveellisiä reseptejä Päivällinen Grillattua... Grillattua kalaa ja kaali-herukkasalaattia 40 minuuttia 539 kcal Tarjoa grillatun kalan kanssa rakuunaista herukkasalaattia. Teksti: KUNTOPLUS 12. heinäkuuta 2016 Grillattua kalaa ja kaali-herukkasalaattia Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 400 g kaalia karkeaa suolaa 1 rkl valkoviinietikkaa rakuunasilppua maun mukaan 150 g mustaherukoita (tai mustikoita) 150 g punaherukoita 300 g kampelaa tai muuta vaaleaa kalaa 1 tl oliiviöljyä suolaa ja mustapippuria Lisäksi paistettuja kantarelleja 2 Viipale täysjyväleipää Valmistus Suikaloi kaali (poista kanta). Pane suikaleet siivilään, ripottele joukkoon suolaa ja anna pehmitä 20 min. Huuhtele suola kaalisuikaleista, taputtele kuivaksi pyyhkeellä. Kääntele kaalisuikalaita etikassa, joka on maustettu rakuunalla. Perkaa ja huuhtele marjat ja sekoita ne kaaliin. Voitele kala öljyllä, mausta se suolalla ja pippurilla ja paista grillissä tai grillipannussa 2 min kummaltakin puolelta. Tarjoa kaalisalaatin, paistettujen kantarellien ja leivän kera. LUE MYÖS: Osaatko valita oikeat öljyt ruoanlaittoon? MustaherukkaKala