7 terveellistä vaihtokauppaa grillaajalle

Grillattavaksi valikoituu usein rasvaisia herkkuja. Monen ruokalistalla on paksuja pihvejä, majoneesipohjaisia salaatteja ja rasvaisia makkaroita.

tiistai 12. heinäkuuta 2016 teksti KUNTOPLUS

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Muutaman vaihtokaupan avulla saat grilli-iltoihisi vaihtelua, kevennät kesäruokavaliota ja vähennät kuuman hiilloksen yllä kypsennettävässä ruuassa helposti muodostuvia haitallisia aineita. Paras eväs terveelliseen grillaukseen on kokeilumieli. Esimerkiksi kalasta ja kasviksista saa maukkaita vartaita, ja kasviksia voi grillata myös ilman öljyistä kastiketta. Samalla vähenee käry. Lihaksi voi lähes aina valita vähärasvaisen vaihtoehdon. Kasvikset voi grillata foliossa niin, ettei hiilloksen polte verota niiden vitamiineja. Grilliateria voi olla kevyt ja terveellinen herkullisuudesta tinkimättä! Poimimme seitsemän tehokkainta tapaa uudistaa grillimenyytä niin, että voit nautiskella kesäkeittiöstäsi omantunnon soimaamatta.

Kaipaatko vinkkejä helppoihin päivällisruokiin? KUNTO PLUSsan sivustolta saat reseptit terveellisiin aterioihin, jotka valmistuvat alle puolessa tunnissa.

Lähetä meille sinun vinkkisi!

Lähetä omat kevennys- ja terveelllisyysvinkkisi meille osoitteeseen [email protected]. Parhaat vinkit pääsevät KUNTO PLUS -lehteen!

Terveellisempää grilliruokaa

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee