7 terveellistä vaihtokauppaa grillaajalle

Grillattavaksi valikoituu usein rasvaisia herkkuja. Monen ruokalistalla on paksuja pihvejä, majoneesipohjaisia salaatteja ja rasvaisia makkaroita.

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Muutaman vaihtokaupan avulla saat grilli-iltoihisi vaihtelua, kevennät kesäruokavaliota ja vähennät kuuman hiilloksen yllä kypsennettävässä ruuassa helposti muodostuvia haitallisia aineita. Paras eväs terveelliseen grillaukseen on kokeilumieli. Esimerkiksi kalasta ja kasviksista saa maukkaita vartaita, ja kasviksia voi grillata myös ilman öljyistä kastiketta. Samalla vähenee käry. Lihaksi voi lähes aina valita vähärasvaisen vaihtoehdon. Kasvikset voi grillata foliossa niin, ettei hiilloksen polte verota niiden vitamiineja. Grilliateria voi olla kevyt ja terveellinen herkullisuudesta tinkimättä! Poimimme seitsemän tehokkainta tapaa uudistaa grillimenyytä niin, että voit nautiskella kesäkeittiöstäsi omantunnon soimaamatta.

Kaipaatko vinkkejä helppoihin päivällisruokiin? KUNTO PLUSsan sivustolta saat reseptit terveellisiin aterioihin, jotka valmistuvat alle puolessa tunnissa.

Lähetä meille sinun vinkkisi!

Lähetä omat kevennys- ja terveelllisyysvinkkisi meille osoitteeseen info@kuntoplus.fi. Parhaat vinkit pääsevät KUNTO PLUS -lehteen! ## Terveellisempää grilliruokaa

Onko hankalaa keksiä terveellistä syötävää viikosta toiseen?

Varsinkin, jos samalla pitäisi pitää painokin kurissa. KUNTO PLUSsan ruokaviikon ateriaehdotukset on aivan loistava keksintö! Saat viikoittain uudet, vähäkaloriset, vaihtelevat, maistuvat ja terveelliset päivällisehdotukset ja reseptit joka arkipäivälle.

Ruokaviikon päivällisehdotusten sisältö:

  • Maistuvia ruokia, jotka on yksinkertaista valmistaa, eikä aikaa kulu enempää kuin 30 minuuttia.
  • Korkeintaan 600 kcal/annos
  • Runsaasti kasviksia ja kauden raaka-aineita
  • Vinkkejä ja tietoa terveellisestä ruuasta sekä käteviä keittiökikkoja
  • Viikoittain bonuksena jälkiruoka- tai leivontaresepti

Ruokaviikon ateriaehdotukset saapuvat sähköpostissa joka lauantai, ja ne löytyvät myös. kuntoplus.fi-sivustosta

KOKEILE 2 VIIKKOA 0 EUROLLA