Koipi-reisien sijasta jättirapuvartaita

Tämä vaihtokauppa keventää grilliateriaa, sillä broilerin koipi-reisipalojen energiapitoisuus on noin kaksinkertainen grillattuihin jättikatkarapuihin verrattuna.

Broilerinkoipien nahka kärventyy helposti grillissä, jolloin lihaan syntyy karsinogeenisiä yhdisteitä. Nahka on myös hyvin rasvaista, ja siitä sulava rasva syttyy hiillokselle tippuessaan palamaan ja savuttaa.

Jättikatkaravut ovat kevyttä, rasvatonta grilliruokaa. Grillaa jättiravunpyrstöt vedessä liotetuissa puuvartaissa ja alumiinitarjottimella ta foliolla, niin voit napostella niitä sormin sinä missä broilerinkoipiakin.

Jättikatkarapuihin voi sivellä soijakastiketta, johon on sekoitettu vesitilkka ja sitruunamehua, tai ne voi maustaa veteen ja balsamiviinietikkaan sekoitetuilla mausteilla.

Jättiravunpyrstöjen lisäksi vartaisiin voi pistellä erilaisia kasviksia, kuten paprikaa, kesäkurpitsaa ja punasipulia.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background