Vaihda makkarat lihavartaisiin

Makkaran vaihtaminen kokolihaan keventää ateriaa. Yksi makkara voi sisältää jopa kolme kertaa niin paljon rasvaa kuin vastaavan kokoinen pihvi.

Makkaran sijasta kannattaa grillata pieniä, herkullisia ja ravitsevia fileevartaita. Käytä rasvattomaksi leikattua fileetä ja öljytöntä grillikastiketta.
Kun kastikkeessa ei ole öljyä, hiillokselle mahdollisesti tippuvasta liemestä ei muodostu karsinogeenista ja muutenkin epämiellyttävää savua. Toinen tapa välttää marinadin käryäminen on panna lihan alle alumiinifolio.

Hyvän grillauskastikkeen tai marinadin saa sekoittamalla soijakastikkeeseen sitruunamehua, sitruunan- tai limetinkuoriraastetta, inkivääriä, hunajaa tai makeaa chilikastiketta.

Lähetä meille sinun vinkkisi!

Lähetä omat kevennys- ja terveelllisyysvinkkisi meille osoitteeseen **info@kuntoplus.fi**. Parhaat vinkit pääsevät KUNTO PLUS -lehteen!

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background