Vaihda makkarat lihavartaisiin

Makkaran vaihtaminen kokolihaan keventää ateriaa. Yksi makkara voi sisältää jopa kolme kertaa niin paljon rasvaa kuin vastaavan kokoinen pihvi.

tiistai 12. heinäkuuta 2016 teksti KUNTOPLUS

Makkaran sijasta kannattaa grillata pieniä, herkullisia ja ravitsevia fileevartaita. Käytä rasvattomaksi leikattua fileetä ja öljytöntä grillikastiketta.
Kun kastikkeessa ei ole öljyä, hiillokselle mahdollisesti tippuvasta liemestä ei muodostu karsinogeenista ja muutenkin epämiellyttävää savua. Toinen tapa välttää marinadin käryäminen on panna lihan alle alumiinifolio.

Hyvän grillauskastikkeen tai marinadin saa sekoittamalla soijakastikkeeseen sitruunamehua, sitruunan- tai limetinkuoriraastetta, inkivääriä, hunajaa tai makeaa chilikastiketta.

Lähetä meille sinun vinkkisi!

Lähetä omat kevennys- ja terveelllisyysvinkkisi meille osoitteeseen [email protected]. Parhaat vinkit pääsevät KUNTO PLUS -lehteen!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee