Kookoshiutaleet ja -lastut
Kookoshiutaleet ja -lastut sopivat kaikkeen keitoista jälkiruokiin ja siltä väliltä. Kookoslastuissa on kuitua kaksi kertaa niin paljon kuin ruisleivässä!
Kookoshiutaleet ja -lastut sopivat kaikkeen keitoista jälkiruokiin ja siltä väliltä. Kookoslastuissa on kuitua kaksi kertaa niin paljon kuin ruisleivässä!
Jopa 24 g kuitua/100 g - yli kaksi kertaa enemmän kuin ruisleivässä!
Itämaisissa ruuissa ja myslin, leivän, leivonnaisten ja salaattien seassa.
Voit myös ripotella hiutaleita jogurtin päälle tai teelehtien sekaan, jolloin saat ihanan kupillisen kevätteetä.
Kookospähkinän malto raastetaan,kuivataan ja joskus paahdetaan. Hiutaleita voi tehdä itse: Paahda kookoksen hedelmälihaa uunissa puoli tuntia.
Anna jäähtyä, raasta sitten ohuiksi suikaleiksi ja paahda kullankeltaiseksi. Päälle voi ripotella suolaa.
Ellet halua tehdä kookoshiutaleita itse, voit ostaa niitä useimmista isoista marketeista ja luontaistuotekaupoista.
Tarkista, onko hiutaleita paahdettaessa käytetty paljon suolaa ja sokeria. Suosi luontaisia ainesosia ilman minkäänlaisia lisäaineita.