Vatsatreeni – Osa 1

Jos haluat saada treenatut vatsalihakset, tästä se lähtee! Vatsatreeniohjelmamme avulla treenaat tasaisen varmasti kohti teräksenlujia vatsalihaksia.

Tule mukaan videotreeniin

Vahvat vatsalihakset ovat yllättävän tärkeät kehon toiminnalle. Kaikeksi onneksi niiden treenaaminen on yksinkertaista. KUNTO PLUSsan nettitreeneissä on muun muassa vatsalihasharjoitteita videoina. Videot ovat katsottavissa sekä tietokoneella että tabletilla tai puhelimella missä vain.

TREENIVIDEOT TÄÄLTÄ

KUNTO PLUSSAN Vatsatreeniohjelma on jaettu kuuteen osaan. Jokainen osa sisältää kaksi harjoitetta, jotka harjoittavat kaikkia vatsan ja keskivartalon tärkeitä lihaksia.

Harjoitteiden vaativuus kasvaa vaihe vaiheelta, joten treenaaminen tuotta tuloksia.

1. POLVIPURISTUS

A Asetu selinmakuulle ja nosta polvet lantion yläpuolelle 90 asteen kulmaan. Ojenna nilkat. Paina kämmenillä reisiä hiukan polven alapuolelta.

B Kohota pää, hartiat ja yläselkä irti alustasta. Paina kämmeniä ja reisiä tiukasti toisiaan vasten

Mitä lujemmin painat kämmeniä ja reisiä toisiaan vasten, sitä tehokkaamman treenin saat

Nainen tekee vatsalihasharjoitetta
© Jakob Helbig

2. TUULILASINPYYHKIJÄT

A Asetu selinmakuulle ja nosta polvet lantion yläpuolelle 90 asteen kulmaan. Avaa käsivarret suoriksi T-asentoon kämmenet ylöspäin.

B Laske polvia hitaasti toiselle sivulle. Pidä sääret "pakettina" lähellä toisiaan, säilytä polvien kulma ja pidä vartalo kiinni alustassa. Vie jalat mahdollisimman lähelle alustaa, nosta paketti hallitusti takaisin alkuasentoon ja kallista toiselle puolelle. Älä ota tukea käsivarsista, vaan pane vatsa töihin! Laske jalkoja vain niin alas kuin hallitusti pystyt. Ota hengitys avuksi: sisäänhengitys laskee jalat, uloshengitys nostaa paketin. Jos kaipaat haastetta, tee liike suorin jaloin.

Pidä polvet ja lantio koko ajan samassa linjassa keskenään.

Nainen tekee vatsalihasharjoitetta
© Jakob Helbig