8 viikon bootcamp: ”Käytän nyt numeroa pienempiä housuja”

33-vuotias Emilia halusi olla huippuiskussa omissa häissään. Tutustu hänen tuloksiinsa kahdeksan viikon kotitreeniohjelman jälkeen.

Vaaleatukkainen, hymyilevä nainen treenivaatteissa

MUUTOS Emilia astelee pian alttarille elämänsä kunnossa.

© Jakob Helbig

Emilian oli helppo löytää motivaation lähde, kun hän päätti kokeilla KUNTO PLUSsan kahdeksan viikon bootcampia. Hän halusi nimittäin näyttää upealta hääpuvussaan suurena juhlapäivänään.

33-vuotias kolmen lapsen äiti oli aina pitänyt liikunnasta, mutta viimeisen äitiysloman jälkeen hänellä oli ollut vaikeuksia päästä treenaamisessa alkuun.

Ratkaisu ei ollut kuntosali, sillä salitreeni ei ollut koskaan ollut Emilian juttu.

Hän päätti osallistua 8 viikon bootcampiin, joka toteutettiin KUNTO PLUSsan treenivideoiden avulla. Eikä tuloksissa ole moittimista! Emilia käyttää nyt numeroa pienempiä vaatteita, ja lihaksetkin ovat vahvistuneet mukavasti.

Emilies resultater

Miksi ilmoittauduit mukaan bootcampiin?
"Olen menossa naimisiin ja ostin vartalonmyötäisen hääpuvun, joten se on hyvä motivaation lähde! Pidän liikunnasta, mutta palasin juuri äitiyslomalta ja kumppani, kolme lasta, koira ja työt vievät miltei kaiken aikani, joten treeni on ollut vaikea ottaa säännölliseksi osaksi arkea."

Mihin tulokseen olet kaikkein tyytyväisin?
"Huomaan suurimman muutoksen keskivartalossani, sillä jenkkakahvat ovat poissa. Housukokoni on pienentynyt yhdellä, ja myös peruskuntoni on kohentunut. Lihastreenissä jaksan tehdä useampia toistoja, ja juostessa jalat ja pakarat tuntuvat vahvemmilta kuin aiemmin."

Mikä toimi omalla kohdallasi erityisen hyvin?
"Säännöllinen treeniohjelma sopii minulle hyvin, kun tiedän jo etukäteen, mikä treeni pitää tehdä minäkin päivänä. Kotona treenaaminen on kätevää, kun ei tarvitse lähteä erikseen minnekään. Voin tehdä treenin videon kanssa illalla, kun olemme saaneet lapset nukkumaan. Ja jos joku lapsista herää, voin pysäyttää treenivideon hetkeksi ja jatkaa hetken kuluttua. Treenaaminen on vaivatonta."

Mikä oli vaikeinta?
"Alussa murehdin sitä, ehdinkö treenata joka päivä. Mutta viikon jälkeen olin löytänyt hyvän rytmin, kun huomasin, että minulla on hyvin aikaa puolen tunnin treenille sen jälkeen, kun lapset on saatu nukkumaan."

Miten aiot pitää hyviä tuloksia yllä jatkossa?
"Olen huomannut, miten helppoa ja kätevää on tehdä treeni kotona, joten nyt ei ole enää mitään tekosyytä, jonka varjolla treenin voisi jättää väliin. Aion siis jatkaa säännöllistä treenaamista."