Löydä oma treenitavoitteesi – terve, hoikka tai vahva – ja treenaa näin kuntosalilla

Määrittele oma tavoitteesi ja noudata kattavaa 3 treeniohjelman salitreenisuunnitelmaa, jonka avulla saavutat tavoitteesi. Vinkkiemme avulla selätät myös haasteet matkan varrella.

Kolme naista seisoo kuntosalilla.

TULOKSELLISTA KUNTOSALITREENIÄ Unohda puolivillainen kuntosalitreeni. KUNTO PLUSsan treenisuunnitelmalla pääset salitreenin alkuun ja pidät motivaatiota
yllä.

© Jakob Helbig

Jos olet haaveillut tuloksekkaan kuntosalitreenin aloittamisesta, tämä juttu on sinulle!

KUNTO PLUSsan treenisuunnitelma antaa treenille selkeän rakenteen, jolloin aikaa ei enää kulu vääränlaiseen treeniin ja tiedät, mitä laitteita ja välineitä sinun kannattaa kuntosalilla käyttää. Riittää, kun menet salille, vaihdat vaatteet ja aloitat treenin!

Treenisuunnitelmia on kolmenlaisia, joista jokaisella on hieman erilainen tavoite. Suunnitelmien nimet ovat TERVE, VAHVA ja HOIKKA, ja vaikka kaikki suunnitelmat kehittäMotivaatio säilyy, kun treenaat salilla tavoitteeseesi räätälöidyn suunnitelman mukaan. vät lihaskuntoa, edistävät terveyttä ja hoikistavat, hieman erilaiset painotukset auttavat saavuttamaan juuri sinulle tärkeimmän tavoitteen. Suunnitelman avulla pääset treenissä hyvään alkuun – ja seuraavissa numeroissa varmistetaan uusilla ohjelmilla, että treenimotivaatio säilyy hyvänä ja jaksat jatkaa tavoitteellista treeniä.

Ohjelman noudattamisen edut

  • Treeni tuottaa varmuudella tuloksia.
  • Treeni tuntuu helposti hallittavalta.
  • Motivaatio kasvaa, kun treenillä on selvä tavoite.
  • Ohjelmat ovat vaihtelevia ja seuraavat kehitystäsi.
  • Aikaa ei kulu kuntosalilla hukkaan.
  • Tiedät varmuudella joka kerralla, milloin olet treenannut riittävästi.

Millainen treeni sopii sinulle?

Ennen treenikassin pakkaamista kannattaa kuitenkin selvittää, mikä suunnitelma sopii juuri sinulle parhaiten: Terve, Vahva vai Hoikka. Laadimme tarkoitusta varten pienen testin, jolla löydät itsellesi sopivimman treenisuunnitelman.

Tee testi - Tunnista tavoitteesi ja saat keinot toteuttaa ne!