Tavoitteista totta kuntosalilla: Treeniohjelmat lihasten vahvistamiseen tähtäävälle

Haaveiletko paremmasta lihaskunnosta? Silloin VAHVA-tavoiteohjelmamme sopii juuri sinulle! Saat 3 räätälöityä, koulutetun omavalmentajan laatimaa treeniohjelmaa. Nyt sinulla on selvät sävelet seuraavaan salitreeniin.

Nainen treenaa painolevyllä.

KÄDEN ULOTTUVILLA Tulosta ohjelmat tai tallenna ne puhelimeen, niin ne ovat kuntosalilla aina helposti käsillä.

© Jakob Helbig

Lihasvoiman lisäämiseen keskittyvä ohjelma sopii niille, jotka haluavat vahvistaa kehon lihaksia ja haluavat tulosten näkyvän myös peilissä. Ohjelmat sopivat myös vasta-alkajille, ja ohjelmien myötä tutuiksi tulevat niin käsipainot kuin vapaat painotkin.

TREENIOHJELMAT

Suunnitelman 3 hyötyä

  • Lihakset vahvistuvat ja kiinteytyvät.
  • Opit käyttämään myös vapaita painoja ja hallitset perusharjoitteet hyvin.
  • Edistyt lihaskuntotreenissä jatkuvasti.

Tietoa ohjelmasta

Rakenne

Ohjelmat keskittyvät pääasiassa lihasten vahvistamiseen ja ovat rakenteeltaan yksinkertaisia, jotta voit keskittyä täysillä tekemään harjoitteet oikein. Harjoitteet tehdään raskaammilla painoilla kuin hoikistumiseen tähtäävissä ohjelmissa, ja siksi harjoitteiden väliset tauot ovat myös pidempiä. Aikaa ei kuitenkaan kulu hukkaan, sillä myös voimaohjelmiin kuuluu supersarjoja, joissa tehdään kaksi harjoitetta peräkkäin ilman taukoa. Ohjelmissa treenataan vuorotellen eri lihasryhmiä, kehon etu- ja takapuolta sekä ylä- että alavartaloa.

Aika

Noin tunti

Välineet

Ohjelmissa käytetään käsipainoja ja vapaita painoja sekä laitteita.

Tulokset

Lihakset vahvistuvat huomattavasti – myös keskivartalon lihakset, sillä kaikissa harjoitteissa on aktivoitava vartalon tukilihakset eli core. Ryhti paranee ja saat hyvän perusvoimatason, joka auttaa arjen askareissa. Lihakset myös kiinteytyvät voimien kasvaessa.


Ohjelmat on laadittu yhteisyössä liikuntatieteen maisteri ja omavalmentaja Rikke Hansenin kanssa.

KUNTO PLUSsan tilaajana saat käyttöösi kaikki treeniohjelmat. Tilaa heti – se käy hetkessä. Saat 14 vrk ilmaiseksi, ei sitoutumisaikaa. Sen jälkeen tilauksen hinta on 8,95 €/kk. Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä.