Tavoitteista totta kuntosalilla: Treeniohjelmat lihasten vahvistamiseen tähtäävälle

Haaveiletko paremmasta lihaskunnosta? Silloin VAHVA-tavoiteohjelmamme sopivat juuri sinulle! Saat 3 räätälöityä treeniohjelmaa, joilla vahvistat lihaksia asteittain. Ohjelmat ovat koulutetun omavalmentajan laatimia. Nyt sinulla on selvät sävelet seuraavaan salitreeniin.

Nainen treenaa soutulaitteella.

KÄDEN ULOTTUVILLA Tulosta ohjelmat tai tallenna ne puhelimeen, niin ne ovat kuntosalilla aina helposti käsillä.

© Jakob Helbig

Terveyden ylläpitoon keskittyvä treeni sopii niille, jotka treenaavat pääasiassa voidakseen hyvin eivätkä halua kuluttaa pitkiä aikoja kuntosalilla. Suunnitelma sisältää hyviä yleisohjelmia, jotka kehittävät niin lihasvoimaa kuin kestävyyskuntoakin.

TREENIOHJELMAT

Tietoa ohjelmasta

Rakenne

Ohjelmat yhdistelevät lihaskuntotreeniä kuntoa kohottavaan harjoitteluun. Harjoitteet ovat yksinkertaisia ja vasta-alkajille sopivia, mutta samalla sellaisia, että kokeneemmatkin treenaajat hyötyvät niistä.

Jokaiseen ohjelmaan sisältyy myös supersarjoja, joissa siirrytään harjoitteesta toiseen vain hyvin lyhyen lepotauon kautta. Näin kuntosalilla vietetty aika tulee hyödynnettyä maksimaalisesti.

Aika

Noin 30 minuuttia

Välineet

Ensimmäisessä ohjelmassa käytetään lihaskunto-treeniin tarkoitettuja laitteita, joiden avulla liikeradat menevät varmasti oikein. Lihasvoiman lisäännyttyä ja itseluottamuksen kasvaessa ohjelmissa käytetään myös käsipainoja.

Tulokset

Terveys ja kestävyyskunto kohenevat ja saatat myös karistaa muutaman kilon. Saatat huomata, että olet arjessa aiempaa energisempi ja koska treenaaminen on hauskaa, jaksat todennäköisemmin jatkaa treenaamista säännöllisesti jatkossakin.


Ohjelmat on laadittu yhteisyössä liikuntatieteen maisteri ja omavalmentaja Rikke Hansenin kanssa.