Tavoitteista totta kuntosalilla: Tavoiteohjelma hoikistumiseen tähtäävälle

Haaveiletko hoikemmasta ja kiinteämmästä kehosta? Silloin HOIKKA-treenisuunnitelma sopii juuri sinulle! Saat 3 räätälöityä, omavalmentajan laatimaa treeniohjelmaa, jotka lisäävät energiankulutusta. Ohjelmat ovat koulutetun omavalmentajan laatimia. Nyt sinulla on selkeä suunnitelma seuraavaan salitreeniin.

Nainen treenaa TRX-nauhoilla.

KÄDEN ULOTTUVILLA Tulosta ohjelmat tai tallenna puhelimeen, niin ne ovat kuntosalilla aina helposti saatavilla.

© Jakob Helbig

Hoikistumiseen tähtäävä treenisuunnitelma sopii niille, jotka haluavat pudottaa painoaan terveellisesti ja pysyvästi liikunnan tuella. Energiankulutusta tehostavat, yksinkertaiset harjoitteet tehdään esimerkiksi kahvakuulalla tai soutulaitteella.

TREENIOHJELMAT

Tietoa ohjelmasta

Rakenne

Hoikistumiseen tähtäävissä ohjelmissa nostetaan sykettä ja kiihdytetään energiankulutusta, ja kaikki harjoitteet sopivat myös ylipainoisille. Treenit kannattaa tehdä niin kovaa kuin vain jaksaa, jotta treeniaika tulee hyödynnettyä optimaalisesti.

Ohjelmat sisältävät myös lihaskuntoharjoitteita, jotta hoikistuminen tapahtuu terveellisesti. Tavoitteena on pelkän painonpudotuksen sijaan nimenomaan rasvan vähentäminen kehosta, jotta paino ei lähde lihaksista. Lihasten vahvistuminen näkyy myös niiden kiinteytymisenä.

Aika

Noin 45 minuuttia

Välineet

Ohjelmissa käytetään niin kardiolaitteita, TRX-nauhoja, käsipainoja kuin kahvakuuliakin. Harjoitteiden järjestys on laadittu niin, ettei siirtymiin kulu pitkää aikaa.

Tulokset

Säännöllinen treeni ja terveellinen ruokavalio näkyvät pian vaa'alla – erityisesti vasta-alkajalla. Et enää hengästy niin helposti, ja kohentunut perusvoimataso näkyy arkiaskareissa, jotka tuntuvat aiempaa kevyemmiltä.


Ohjelmat on laadittu yhteisyössä liikuntatieteen maisteri ja omavalmentaja Rikke Hansenin kanssa.

KUNTO PLUSsan tilaajana saat käyttöösi kaikki treeniohjelmat. Tilaa heti – se käy hetkessä. Saat 14 vrk ilmaiseksi, ei sitoutumisaikaa. Sen jälkeen tilauksen hinta on 8,95 €/kk. Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään tästä.