Rauhoita mieli rentouttavalla joogaohjelmalla

Jooga lisää paitsi liikkuvuutta, se myös vetreyttää myös aivot entistä vikkelämmiksi. Tämä joogaohjelma treenaa mieltä myös rauhoittumaan nykymaailman hälinän keskellä.

Nainen joogaa

Hätistä stressi loitolle mieltä virkistävällä joogalla.

Nykymaailma asettaa aivot kovalle koetukselle, ja kiireisen arjen keskellä voi olla vaikea löytää hetkenkään rauhaa. Jooga tarjoaa tilaisuuden rauhoittua ja rentoutua sekä löytää kehon ja mielen tasapaino.

Alla oleva joogaohjelma opettaa keskittymään hengitykseen. Rauhallinen ja kontrolloitu hengitys voi nimittäin auttaa saamaan lisää energiaa, rentouttamaan lihakset ja rauhoittamaan mielen. Rauhallinen ja joustava keho takaa, että myös mieli on rento ja kestävä – mikä taas auttaa saamaan lisää puhtia arkeen.

Ohjelma sisältää jooga- ja hengitysharjoitteita sekä meditaatioharjoituksia klassisesta hathajoogasta.

Täältä löydät lisää videoita joogaohjelmista ja -harjoitteista

NÄIN OHJELMA TOIMII

  • Tee koko ohjelma läpi kaksi kolme kertaa viikossa, niin saat siitä parhaan mahdollisen hyödyn. Kaikkiaan ohjelma vie noin puoli tuntia kerralla.
  • Lisäksi voit valita joitakin liikkeitä tai tehdä pelkkiä hengitys- ja mietiskelyharjoituksia tarpeen mukaan – esimerkiksi, kun haluat valmistautua tiettyyn tilanteeseen, jossa sinun on oltava erityisen valppaana.
  • Hyvän päätöksen joogatuokiolle saat, jos voit asettua selällesi makaamaan ja rentoutua muutaman minuutin ajan, kun olet käynyt koko ohjelman läpi.

Katso helpot harjoitteet ryhtiä parantavaan joogaan.