6 joogaharjoitusta avuksi nukahtamiseen

Eikö uni tahdo tulla? Kokeile näitä 6 rauhoittavaa joogaharjoitetta ennen nukkumaanmenoa.

perjantai 30. tammikuuta 2015 teksti Pia Olsen

Tee seuraavat 6 helppoa joogaliikettä ennen nukkumaanmenoa niin saat paremmin unen päästä kiinni. Nämä 6 harjoiteta rauhoittavat kehoa ja mieltä ja valmistelevat elimistöä uneen. Liikkeet sopivat kaikille, eikä niihin kulu kuin hetki.

KUNTO PLUS suosittelee:

TARJOUS: omalla joogamatolla treenaat juuri silloin, kun sinulle sopii

Laadukas, pitävä treenimatto on ehdoton alusta vaativiin asanoihin – ja kaikkeen kotitreeniin. Juuri nyt saat KUNTO PLUS -lehden tilauksen yhteydessä kattavan treenivälinepaketin, joka sisältää foam rollerin, jumppakuminauhan, redondo-pallon sekä tietysti joogamaton. Lue lisää täältä!

Oma joogamatto on kätevä rullata alustaksi aina silloin, kun treeniin on aikaa. Juuri nyt saat Active Fit -joogamaton osana KUNTO PLUSsan kattavaa treenivälinepakettia, joka sisältää lisäksi jumppakuminauhan, redondo-pallon sekä foam rollerin. Saat treenivälinepaketin + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteishintaan 24,90 €.

Miksi oma joogamatto on joka harjoituksen perusta

 • Tekee treenistä mukavampaa ja turvallisempaa – Joogata ja treenata voi toki matolla tai paljaalla lattiallakin, mutta sopivan paksuinen joogamatto tarjoaa pitävän ja miellyttävän alustan, jolloin harjoituksessa huomio ja teho kohdistuu sinne, minne pitääkin.

 • Hygieeninen treenikaveri – Kuntokeskusten ja joogasalien lainamattojen mukana saa myös osansa muiden treenaajien bakteereista, sillä mattoja tuskin pestään joka käyttökerran jälkeen. Oma matto on näin todennäköisesti raikkaampi ja ainakin hygieenisempi vaihtoehto.

 • Treenin voi tehdä milloin vain – Joogamatto on helppo rullata auki vaikka olohuoneen lattialle aina, kun harjoitukseen on muutamakin minuutti aikaan – tai jos haluat tehdä vaikka muutaman hyvän yön joogaharjoitteen ennen nukkumaanmenoa.

Saat treenipaketin + 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteishintaan 24,90 €.

Nyt saat joogamaton ja muut tehokkaat treenivälineet TARJOUSHINTAAN

Juuri nyt saat kattavan treenipaketin , joka sisältää tärkeimmät tehokkaassa kotitreenissä tarvittavat välineet, sekä KUNTO PLUS -lehden tilauksen edulliseen yhteishintaan. Saat kaiken tämän:

 • JOOGAMATTO – välttämätön kotitreenivaruste ja hygieenisempi vaihtoehto kuin kuntokeskusten lainamatot. Active Fit -matossa on laadukas ja liukumaton pinta, paksuus 4 mm, koko 60 x 173 cm, tummanharmaa.
 • REDONDO-PALLO – sopii erityisesti vatsa- ja pakaralihaksia vahvistaviin liikkeisiin. Active Fit, halkaisija 20 cm, pinkki.

 • JUMPPAKUMINAUHA – tehokas apuväline koko kehon voimaharjoitteluun ilman painoja. Active Fit, 15 x 200 cm, pinkki.

 • FOAM ROLLER – putkirullaus tehostaa harjoittelua ja auttaa lievittämään jalkojen, lantion, selän ja hartioiden kipuja ja kireyksiä. Laadukas Active Fit -rulla, 15 x 30 cm, musta.

 • KUNTO PLUS – Uusia harjoitteita, asiantuntijoiden neuvoja ja inspiraatiota terveellisten elämäntapojen noudattamiseen. Saat ensimmäiset 4 numeroa treenipaketin mukana. Voit sen jälkeen lopettaa tilauksen koska tahansa.

 • Lue lisää treenipaketista ja välineiden käytöstä
 • Lue lisää KUNTO PLUS -lehdestä
 • Haluatko kattavan treenipaketin?
  TILAA NYT – ja säästät 81,90 €!

  Treenipaketin arvo: 70 €
  Maksat: 24,90 €

  VIDEO: Kaikkea tätä (ja vaikka mitä muuta) voit tehdä treenipaketin avulla

  Treenipaketti sisältää kotitreeniin kaiken tarvittavan: neljä tärkeintä treenivälinettä ja KUNTO PLUS -lehden – jokainen numero sisältää tehokkaita harjoitteita, treeniohjelmia ja runsaasti inspiraatiota. OSTA TREENIPAKETTI TÄSTÄ – hinta vain 24,90 €

  Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

  Ehkä sinua kiinnostaa...

  KUNTO PLUS suosittelee