Hikoilu auttaa huoltamaan munuaisia

Hikoilu tukee hyvinvointia sekä sisäisesti että ulkoisesti. Hien voi siis huoletta huhkia pintaan aina kuin mahdollista, kunhan muistaa riittävän nesteytyksen treenin yhteydessä.

Lähikuva vatsasta ja käsivarresta

Hikoilu auttaa puhdistamaan munuaisia

Hikisistä treeneistä hyötyvät välillisesti myös munuaiset. Hiki hatussa liikuttaessa nesteen tarve lisääntyy, jolloin tulee myös tartuttua ahkerasti juomapulloon. Riittävä nesteytys taas auttaa ehkäisemään virtsateihin muodostuvia saostumia eli munuaiskiviä. Treenatessa onkin ensiarvoisen tärkeää huolehtia riittävästä nesteensaannista paitsi suorituskykyä myös munuaisten hyvin­vointia ajatellen.

Vinkki

Nesteensaannin nyrkkisääntö on, että ennen treeniä kannattaa kulauttaa iso lasillinen vettä ja treenin jälkeen juoda vähintään puoli litraa. Tämä auttaa pitämään yllä nestetasapainoa ja tukemaan munuaisten toimintaa.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background