Näin vahvistat vastutuskykyäsi

Kehosi immuunijärjestelmä on vahvin aseesi bakteereja ja viruksia vastaan, joita kohtaat päivittäin. Lue täältä, kuinka annat kehollesi parhaat mahdolliset edellytykset pitää taudit loitolla.

Terve nainen juo teetä sohvalla.

VAHVA VASTUSTUSKYKY Parhaat vinkit vastustuskyvyn buustaamiseen – erityisesti talviaikaan.

Immuunijärjestelmä on kehon vahvin ase puolustuksessa bakteereja ja viruksia vastaan, ja sille on käyttöä joka ikinen päivä. Esimerkiksi flunssa haastaa sen joka vuosi muuttuvilla muodoillaan, jotka leviävät ihmisten keskuudessa tehokkaasti.

Kuumetta, ruokahalun heikkenemistä ja koko kehon jomotusta aiheuttava flunssa tarkoittaa parhaassa tapauksessa muutaman päivän heikkoa oloa, mutta pahimmassa tapauksessa se voi olla hengenvaarallinen, jos potilas on muutenkin heikossa kunnossa.

Haaveiletko vähemmästä sairastelusta ja vahvemmasta vastustuskyvystä? Syö näitä 8 ruoka-ainetta.

Bakteeri- tai virustartunnan voi toki huonolla tuurilla saada, vaikka huolehtisi terveydestään ja nauttisi elämästä. Mutta sairauksien estämiseen on olemassa muutamia kotikonsteja.

Alla annamme vastustuskykyä vahvistavia neuvoja, jotka paitsi toimivat, ovat myös mukavia toteuttaa. Niiden avulla voit välttää rasittavia sairauspoissaoloja ja harmillisia treenikatkoja.

Iskikö nielutulehdus tai angiina? Tässä neuvot sairauden selättämiseen.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background