Värikäs lohi-kasvissalaatti

25 minuuttia
527 kcal

Tämä ruokaisa ja maukas salaatti sisältää lohta, kaalia, pähkinöitä ja pastaa, ja makuhermojen lisäksi se on ilo myös silmälle!

Värikästä lohi-kasvissalaattia

VÄRIKÄS, PÄHKINÄINEN LOHI-KASVIS-KULHOSALAATTI – helppoa ja herkullista!

© wichmann+bendtsen

Värikäs lohi-kasvissalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g parsakaalia
  • 100 g porkkanaa
  • 100 g punakaalia
  • 45 g täysjyväpastaa
  • 60 g erilaisia pähkinöitä
  • 45 g granaattiomenan siemeniä
  • 200 g lämminsavulohta
  • 4 rkl maustamatonta rahkaa tai jogurttia
  • maustamatonta rahkaa tai jogurttia
  • merisuolaa

Valmistus

  • Paloittele parsakaali, porkkana ja punakaali ja jauha ne kaikki erikseen pieneksi silpuksi monitoimikoneessa.
  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja paahda pähkinät kuumalla, kuivalla pannulla.
  • Irrota granaattiomenan siemenet.
  • Leikkaa lohi suupaloiksi.
  • Värjää rahka tai jogurtti punajuuriliemellä ja ripauta joukkoon suolaa. Ryhmittele kaikki ainekset kauniisti esille annoskulhoihin.