Terveellisiä reseptejä Päivällinen Suklaalla ... Suklaalla maustettu chili con carne 45 minuuttia 554 kcal Kevyesti kaloreita mutta runsaasti proteiinia ja kasviksia – suklainen chili con carne saa täydet pisteet! Teksti: Signe Moesby Leth 16. huhtikuuta 2024 MAUSTEISEN MAUKASTA Suklaa tuo tuhdin mausteiseen pataan täyteläistä makua. © wichmann+bendtsen Suklaalla maustettu chili con carne Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ½ rkl ekstraneitsytoliiviöljyä ½ sipuli 1½ kynsi valkosipulinkynttä ¾ tuoretta punaista chiliä 175 g jauhelihaa 1 tl juustokuminaa ½ tl kanelia ½ tl korianteria ½ rkl chilirouhetta 1 lehtiselleriä ½ porkkana ½ paprika ½ rkl akaasiahunajaa tai sokeria 1 tlk purkkia tomaattimurskaa 15 g tummaa suklaata (70 % kaakaota) Merisuolaa Mustapippuria myllystä 1 tlk kidneypapuja Tarjoiluun: 2 rkl ranskankermaa 37 g maissilastuja nippu tuoretta korianteria ½ tuore punainen chili Valmistus Lämmitä öljy padassa. Kuullota sipuleita ja tuoretta öljyssä chiliä 5 minuuttia. Lisää sekaan jauheliha ja mausteet. Paista, kunnes jauheliha on ruskistunut. Hienonna lehtiselleri, porkkana ja paprika. Kuullota pari minuuttia. Lisää loput ainekset kidneypapuja -lukuun ottamatta ja anna kiehua hiljalleen vähintään puoli tuntia. Lisää kidneypavut muutama minuutti ennen tarjoilua. Tarjoile chili con carne ranskankerman, maissilastujen sekä hienon-netun korianterin ja chilin kanssa. VINKKI Pata voi hyvin -hautua muutaman-tunnin, mutta pavut kannattaa lisätä vasta viime -minuuteilla. SuklaaNaudanlihaPavutChiliMeksikolainen ruoka