Terveellisiä reseptejä Päivällinen Kevytpuril... Kevytpurilainen pohjolan merenneito 25 minuuttia 515 kcal Ihanan täyteläinen kylmäsavulohipurilainen lounaaksi tai evääksi. Teksti: Martin Kreutzer ja Helle Brønnum Carlsen 31. toukokuuta 2016 Kevytpurilainen pohjolan merenneito Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 kpl 2 hampurilaissämpylä 1 avokadoa 2 isohko peruna 100 g herneitä 4 rkl tuoretta tilli- tai persiljasilppua merisuolaa, mustapippuria 100 g tuoretta pinaattia 60 g kylmäsavulohta Valmistus Keitä peruna ja soseuta se. Halkaise sämpylä (Sämpyläohje täältä). Mausta perunasose yrttisilpulla, suolalla, pippurilla ja tuoreilla herneillä ja muotoile siitä litteä pihvi. Levitä toiselle sämpylänpuolikkaalle pinaatti ja viipaloitu avokado, pane sen päälle perunapihvi, kylmäsavulohi ja yrttisilppua. Kala