Kevytpurilainen pohjolan merenneito

Ihanan täyteläinen kylmäsavulohipurilainen lounaaksi tai evääksi.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016 teksti M. Kreutzer ja H. Carlsen

1 kpl

1 hampurilaissämpylä (Sämpyläohje täältä)

½ avokadoa
1 isohko peruna
50 g herneitä
2 rkl tuoretta tilli- tai persiljasilppua
merisuolaa, mustapippuria
50 g tuoretta pinaattia
30 g kylmäsavulohta

Valmistus

  • Keitä peruna ja soseuta se. Halkaise sämpylä.
  • Mausta perunasose yrttisilpulla, suolalla, pippurilla ja tuoreilla herneillä ja muotoile siitä litteä pihvi.
  • Levitä toiselle sämpylänpuolikkaalle pinaatti ja viipaloitu avokado, pane sen päälle perunapihvi, kylmäsavulohi ja yrttisilppua.

LUE MYÖS: Näin kesäaikaan siirtyminen vaikuttaa ihmiseen

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee