Kevytpurilainen pohjolan merenneito

Ihanan täyteläinen lohipurilainen lounaaksi tai evääksi.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

1 kpl

1 hampurilaissämpylä (Sämpyläohje täältä)

½ avokadoa
1 isohko peruna
50 g herneitä
2 rkl tuoretta tilli- tai persiljasilppua
merisuolaa, mustapippuria
50 g tuoretta pinaattia
30 g savulohta


  • Keitä peruna ja soseuta se. Halkaise sämpylä.
  • Mausta perunasose yrttisilpulla, suolalla, pippurilla ja tuoreilla herneillä ja muotoile siitä litteä pihvi.
  • Levitä toiselle sämpylänpuolikkaalle pinaatti ja viipaloitu avokado, pane sen päälle perunapihvi, lohi ja yrttisilppua.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee