Kevytpurilainen pohjolan merenneito

25 minuuttia
515 kcal

Ihanan täyteläinen kylmäsavulohipurilainen lounaaksi tai evääksi.

Kevytpurilainen pohjolan merenneito

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 2 hampurilaissämpylä
  • 1 avokadoa
  • 2 isohko peruna
  • 100 g herneitä
  • 4 rkl tuoretta tilli- tai persiljasilppua
  • merisuolaa, mustapippuria
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • 60 g kylmäsavulohta

Valmistus

  • Keitä peruna ja soseuta se. Halkaise sämpylä (Sämpyläohje täältä).

  • Mausta perunasose yrttisilpulla, suolalla, pippurilla ja tuoreilla herneillä ja muotoile siitä litteä pihvi.

  • Levitä toiselle sämpylänpuolikkaalle pinaatti ja viipaloitu avokado, pane sen päälle perunapihvi, kylmäsavulohi ja yrttisilppua.