Kevytpurilainen rantaleijonatar

20 minuuttia
576 kcal

Vihreällä parsalla aateloitu kevennetty peruspurilainen.

Hampurilainen

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 2 hampurilaissämpylä*
  • 2 rkl tomaattipestoa
  • 4 sydänsalaatin lehteä
  • 2 dl vuonankaalin lehtiä
  • 200 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • Merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
  • 4 luumukirsikkatomaattia
  • 8 vihreää parsaa
  • 2 rkl paksua jogurttia
  • 2 valkosipulin kynsi

Valmistus

*(Sämpyläohje täältä)- Halkaise sämpylä ja voitele puolikkaat pestolla.

  • Huuhtele salaatit ja taputtele ne kuiviksi.

  • Tee jauhelihasta pihvi ja paista se. Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Levitä salaatinlehdet sämpylänpuolikkaalle ja pane pihvi niiden päälle.

  • Levitä pihville viipaloidut tomaatit ja halkaistut parsat.

  • Mausta jogurtti valkosipulimurskalla, lusikoi pihvin päälle kastikkeeksi. Nosta toinen sämpylänpuolikas kanneksi.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background