Kevytpurilainen rantaleijonatar

Vihreällä parsalla aateloitu kevennetty peruspurilainen.

torstai 24. toukokuuta 2012 teksti KUNTO PLUS

Hampurilainen

1 kpl

1 hampurilaissämpylä (Sämpyläohje täältä)
1 rkl tomaattipestoa
2 sydänsalaatin lehteä
1 dl vuonankaalin lehtiä
100 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
Merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
2 luumukirsikkatomaattia
4 vihreää parsaa
1 rkl paksua jogurttia
1 valkosipulin kynsi


  • Halkaise sämpylä ja voitele puolikkaat pestolla.
  • Huuhtele salaatit ja taputtele ne kuiviksi.
  • Tee jauhelihasta pihvi ja paista se. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Levitä salaatinlehdet sämpylänpuolikkaalle ja pane pihvi niiden päälle.
  • Levitä pihville viipaloidut tomaatit ja halkaistut parsat.
  • Mausta jogurtti valkosipulimurskalla, lusikoi pihvin päälle kastikkeeksi. Nosta toinen sämpylänpuolikas kanneksi.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee