Kevytpurilainen vihreä vedenneito

30 minuuttia
571 kcal

Kesäinen broileripurilainen rapsakoilla vihreillä lisukkeilla.

Kevytpurilainen vihreä vedenneito

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 person

  • 2 hampurilaissämpylä
  • 200 g suippokaalia
  • 2 rkl karkeaa suolaa (kaalin pehmentämiseen - huuhdotaan pois)
  • 2 rkl vihreää pestoa
  • 300 g broilerinrintaa
  • merisuolaa, mustapippuria
  • 1 vihreää omenaa viipaleina (poista siemenet)
  • 1 dl vesikrassisilppua

Valmistus

  • Halkaise sämpylä ja voitele puolikkaat pestolla.

  • Suikaloi kaali, hiero suola suikaleisiin ja anna kaalin valua lävikössä broilerifileiden kypsennyksen ajan

  • Paista broilerifileitä kuumassa pannussa noin 7 min kummaltakin puolelta.

  • Viipaloi fileet vinottain. Huuhtele suola pois kaalisilpusta ja taputtele talouspaperilla kuivaksi.

  • Levitä sämpylänpuolikkaalle kaali, broileriviipaleet, omena ja krassi. Pane toinen sämpylänpuolikas kanneksi.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background