Kevytpurilainen vihreä vedenneito

30 minuuttia
571 kcal

Kesäinen broileripurilainen rapsakoilla vihreillä lisukkeilla.

Kevytpurilainen vihreä vedenneito

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 person

  • 2 hampurilaissämpylä
  • 200 g suippokaalia
  • 2 rkl karkeaa suolaa (kaalin pehmentämiseen - huuhdotaan pois)
  • 2 rkl vihreää pestoa
  • 300 g broilerinrintaa
  • merisuolaa, mustapippuria
  • 1 vihreää omenaa viipaleina (poista siemenet)
  • 1 dl vesikrassisilppua

Valmistus

  • Halkaise sämpylä ja voitele puolikkaat pestolla.
  • Suikaloi kaali, hiero suola suikaleisiin ja anna kaalin valua lävikössä broilerifileiden kypsennyksen ajan
  • Paista broilerifileitä kuumassa pannussa noin 7 min kummaltakin puolelta.
  • Viipaloi fileet vinottain. Huuhtele suola pois kaalisilpusta ja taputtele talouspaperilla kuivaksi.
  • Levitä sämpylänpuolikkaalle kaali, broileriviipaleet, omena ja krassi. Pane toinen sämpylänpuolikas kanneksi.