Hampurilainen kevyesti kreikkalaisittain

30 minuuttia
573 kcal

Kreikkalaisviritteisessä luksushampurilaisessa on itsetehdyn hampurilaissämpylän välissä karitsanfilettä, oliivitapenadea ja kasviksia kreikkalaisin maustein.

Hampurilainen kevyesti kreikkalaisittain

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 2 hampurilaissämpylä
  • 2 keltainen kesäkurpitsa
  • 1 punaista paprikaa
  • 2 rkl tapenadea
  • 300 g karitsan ulkofileetä
  • 4 rkl vesikrassisilppua
  • 4 luumutomaattia

Valmistus

  • Viipaloi tomaatit, suikaloi paprika ja ota kesäkurpitsasta ohuita lastuja esim. perunankuorimaveitsellä.

  • Ruskista paprika ja kesäkurpitsa kuumassa pannussa ja mausta ne suolalla ja pippurilla.

  • Halkaise sämpylä, voitele puolikkaat tapenadella ja levitä toisen päälle tomaatti ja paprika.

  • Paista karitsanfileetä noin 4 min kummaltakin puolelta ja viipaloi se.

  • Asettele liha tomaatin ja paprikan päälle ja levitä pinnalle kesäkurpitsa ja krassi. Pane sämpylän kansi päälle (Sämpyläohje täältä).

PS Jos et karta kaloreita, tarjoile lisäksi tsatsiki-kastiketta - bulgarianjogurttia, raastettua kurkkua, valkosipulia, minttua ja mustapippuria.