Terveellisiä reseptejä Päivällinen Meksikolai... Meksikolainen papuburrito 30 minuuttia 568 kcal Nauti värien juhlasta ja siirrä mielesi sinne missä pippuri kasvaa. Paputäytteisessä kasvisburritossa on hyvää valkuaista ja paljon kuitua. Teksti: Signe Moesby Leth 20. huhtikuuta 2023 BURRITO Papuburrito © wichmann+bendtsen Meksikolainen papuburrito Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ½ dl irtonaista (parboiled) riisiä ¼ paprikaa ¼ sipulia ½ punaista chiliä, voi jättää pois ½ rkl oliiviöljyä ½ rkl tacomaustesekoitusta ½ tlk mustia papuja 115 g purkki tacokastiketta 1 nippu sydänsalaattia ½ nippu korianteria ½ avokado ¼ limetin mehu merisuolaa mustapippuria 2 täysjyvätortillaa 2 rkl kevytranskankermaa 32 g cheddarraastetta Valmistus Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi paprika ja hienonna chili ja sipuli. Kuullota öljyssä 5 minuuttia. Lisää tacomauste, valutetut pavut ja tacokastike ja kuumenna sekoitellen. Silppua salaatti ja korianteri. Muussaa avokado haarukalla ja mausta limettimehulla, suolalla ja pippurilla. Lämmitä tortillat yksitellen pannulla tai mikrossa. Jaa riisi, paputäyte, salaatti, korianteri, guacamole, ranskankerma ja juustoraaste lämpimille tortillolle. Pyöräytä päälle mustapippuria myllystä ja tarjoa lisämausteeksi limettilohkoja. VINKKI Korianterin voi korvata muilla mausteyrteillä, esimerkiksi persiljalla. PaprikaPavutAvokadoKokojyväSalaatti