Meksikolainen papuburrito

30 minuuttia
568 kcal

Nauti värien juhlasta ja siirrä mielesi sinne missä pippuri kasvaa. Paputäytteisessä kasvisburritossa on hyvää valkuaista ja paljon kuitua.

Papuburrito

BURRITO Papuburrito

© wichmann+bendtsen

Meksikolainen papuburrito

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ dl irtonaista (parboiled) riisiä
  • ¼ paprikaa
  • ¼ sipulia
  • ½ punaista chiliä, voi jättää pois
  • ½ rkl oliiviöljyä
  • ½ rkl tacomaustesekoitusta
  • ½ tlk mustia papuja
  • 115 g purkki tacokastiketta
  • 1 nippu sydänsalaattia
  • ½ nippu korianteria
  • ½ avokado
  • ¼ limetin mehu
  • merisuolaa
  • mustapippuria
  • 2 täysjyvätortillaa
  • 2 rkl kevytranskankermaa
  • 32 g cheddarraastetta

Valmistus

  • Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Suikaloi paprika ja hienonna chili ja sipuli. Kuullota öljyssä 5 minuuttia.
  • Lisää tacomauste, valutetut pavut ja tacokastike ja kuumenna sekoitellen.
  • Silppua salaatti ja korianteri.
  • Muussaa avokado haarukalla ja mausta limettimehulla, suolalla ja pippurilla. Lämmitä tortillat yksitellen pannulla tai mikrossa.
  • Jaa riisi, paputäyte, salaatti, korianteri, guacamole, ranskankerma ja juustoraaste lämpimille tortillolle. Pyöräytä päälle mustapippuria myllystä ja tarjoa lisämausteeksi limettilohkoja.

VINKKI Korianterin voi korvata muilla mausteyrteillä, esimerkiksi persiljalla.