Marja-kookosraakakakku
Suussasulava raakakakku on helppo valmistaa.
Suussasulava raakakakku on helppo valmistaa.
Pohja
Hienonna mantelit yleiskoneella.
Lisää taatelit ja vaniljajauhe ja jauha tasaiseksi massaksi.
Painele massa tasaisesti leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (20 cm).
Valkoinen kerros
Sekoita kaikki ainekset (vadelmia lukuun ottamatta) tasaiseksi seokseksi n. 3–5 minuuttia.
Toista tarvittaessa.
Kaada puolet seoksesta vuokaan.
Jähmetä halutessasi 30–60 min pakastimessa ennen seuraavaa kerrosta.
Pinkki kerros
Sekoita vadelmat loppuun täytteeseen.
Kaada seos valkoisen kerroksen päälle ja laita vuoka pakastimeen.
Ota kakku pakastimesta noin tunti ennen tarjoilua ja koristele se marjoilla ja orvokin terälehdillä.
Kaipaatko lisää insipiraatiota terveelliseen herkutteluun? Löydät lisää reseptejä täältä!