Itsetehty viinimarja-seljankukkajogurttijäätelö

Kesäisen keveän jogurttijäätelön ohje KUNTO PLUSsalta: nauti huoletta!

tiistai 19. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

Viinimarja-seljankukkajogurttijäätelö

4 annosta

4 rkl seljankukkamehutiivistettä
200 g pakastettuja punaisia viinimarjoja + 4 tuoretta terttua koristeeksi
4 dl jogurttia (rasvaa 3,5 g/100 g)
8 rkl tomusokeria


Valmistus

  • Laita seljankukkamehu tunniksi pakastimeen.
  • Sekoita kohmeinen mehu jogurtin, jäisten pakastemarjojen ja tomusokerin kanssa.
  • Annostele ja koristele viinimarjatertuilla.
  • Jäätelöä voi myös jäähdyttää vielä tunnin välillä sekoittaen.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee