Vadelma-lakritsi-skyrmehujää

Proteiinia skyristä, maku marjoista ja lakritsista.

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

6 mehujään ainekset

1,5 dl skyriä (tai maustamatonta rahkaa)
1,5 dl omenatuoremehua
300 g tuoreita vadelmia
3 tl lakritsijauhetta
50 g valkoista suklaata
6 tl pakastekuivattuja vadelmia tai lakritsijauhetta


Valmistus

  • Soseuta skyr, mehu, marjat ja lakritsijauhe.
  • Kaada seos kulhon päällä olevaan siivilään ja siivilöi siemenet pois.
  • Kaada seos muotteihin ja pakasta.
  • Sulata suklaa vesihauteessa niin pienessä astiassa, että mehujää juuri ja juuri mahtuu sisään.
  • Kasta jäätyneet mehujäät suklaaseen.
  • Koristele ne marjarouheella tai lakritsalla.


Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee