Vadelma-lakritsi-skyrmehujää

Proteiinia skyristä, maku marjoista ja lakritsista.

keskiviikko 22. kesäkuuta 2016 teksti A. Larsen

Vadelma-lakritsi-skyrmehujää

6 mehujään

AINEKSET

1,5 dl skyriä (tai maustamatonta rahkaa)

1,5 dl omenatuoremehua

300 g tuoreita vadelmia

3 tl lakritsijauhetta

50 g valkoista suklaata

6 tl pakastekuivattuja vadelmia tai lakritsijauhetta

Valmistus

  • Soseuta skyr, mehu, marjat ja lakritsijauhe.
  • Kaada seos kulhon päällä olevaan siivilään ja siivilöi siemenet pois.
  • Kaada seos muotteihin ja pakasta.
  • Sulata suklaa vesihauteessa niin pienessä astiassa, että mehujää juuri ja juuri mahtuu sisään.
  • Kasta jäätyneet mehujäät suklaaseen.
  • Koristele ne marjarouheella tai lakritsalla.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 86 kcal

Proteiinia: 4,3 g

Rasvaa: 2,4 g

Hiilihydraattia: 13 g

Kuitua: 2,5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee