Naiset ja mies 80-luvun treenivaatteissa

Lyhyet shortsit olivat muotia 80-luvun lopussa. 

Pienet shortsit ja muotikuosit: katsaus 1980-luvun treenivaatteisiin

Jos olit nuori 1980- ja 90-luvuilla, muistat varmasti värikkään vaatemuodin, joka ylsi myös treenivaatteisiin. Jos et ole nähnyt, millaisissa kuoseissa menneillä vuosikymmenillä jumpattiin, katso mahtavat kuvat jutustamme!

maanantai 14. toukokuuta 2018 teksti A-C. Stærke

Poninhännät olivat korkeita ja treenivaatteet samaa tyyliä. 80- ja 90-luvuissa oli paljon hyvää, mutta noiden vuosikymmenten treenivaatteet saavat painua unohduksiin. Kaivelimme arkistojen kätköistä kuvia tuon ajan KUNTO PLUS -lehdistä, eikä näky ole kaunis!

Pikakävelyä minishortseissa

Pikakävely oli vuoden 1991 hittilaji! Ja sitä harrastettiin niin lyhyissä shortseissa, että alushousut vain vilkkuivat pikakävelylenkillä. Lienemme yhtä mieltä siitä, että jos joku ilmestyisi tänä päivänä kuntosalille moiset viritykset yllään, hänet saisi potkaista saman tien ovesta ulos, eikö vain? 

Solarium-rusketus muodissa

Lyhyet shortsit olivat 80-luvun must-treenivaruste, ja niiden kanssa suosituin yhdistelmä oli solariumissa hankittu rusketus. Miehet saattoivat yhdistää rusketukseen muhkeat viikset ja hihattoman topin. 

Lämpöhalvaus uhkaa 

Joogassa oli suosittua pitää pitkää kokovartalopukua, mieluiten turkoosina tai muussa kirkkaassa värissä. Nykyään joogataan onneksi mukavammissa varusteissa!

Footbag-taiturointia

Footbag eli pieni pehmeä pallo, jota saattoi pomputella jaloilla, oli vuoden 1987 kovin villitys. Tuon ajan koululaiset muistanevat välitunnit, joilla pomputeltiin kilpaa footbagia.

Säärystimet jokaisen jalassa 

Jokaisella treenaajalla oli jalassa säärystimet, oli niille varsinaista tarvetta tai ei. Ja aerobic-asu kuului vetää trikoiden päälle. Huipputyylikästä, eikö? 

Itse tehty steppilauta ja leveä hymy 

Poninhäntä donitsilla kiinni ja ylle varmasti lämmin college-asu! Näin oltiin valmiita treeniin uudella välineellä eli steppilaudalla, joka näytti vuonna 1990 vielä hieman kotikutoiselta. Mutta mallien leveistä hymyistä päätellen uusi treenimuoto oli huippuhauska! 

Valmiina treeniin ja juhlaan

Vuonna 1990 uutta oli se, että kuntosalit eivät olleet enää vain kehonrakentajille, myös tavalliset liikkujat alkoivat käydä niissä. Ja tämän kuvan perusteella ideana oli mennä samoilla vaatteilla niin salille kuin juhliinkin. 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee