Pakaratreenin hyödyt

Pakaratreeni on vahvan ja tarkoituksenmukaisesti liikkuvan keho A ja O. Tehokkaan ja oikealla tekniikalla tehdyn pakaralihastreenin vaikutukset tuntuvat niin ylävartalossa, ryhdissä, selässä, jaloissa kuin tasapainossakin. Lue, miten koko keho hyötyy vahvoista pakaroista.

Treeniasuinen nainen tekee polvennostoa iloisesti hymyillen

YLÄVARTALO

Vahvojen pakaroiden antama tuki keholle ylettyy niskaan ja hartioihin asti, ja myös hengitys kulkee helpommin.

LIIKE

Säännöllinen pakaratreeni auttaa kehoa liikkumaan luonnollisella ja tasapainoisella tavalla, jolloin mikään kehon osa ei ylikuormitu, mikä taas vähentää loukkaantumisriskiä.

ALASELKÄ/SELKÄ

Useimmat kärsivät elämänsä aikana selkäongelmista, mutta vahvat pakaralihakset pienentävät selkävaivojen riskiä selvästi.

TASAPAINO

Pakaralihakset ehkäisevät asennon muuttumista liian etunojaiseksi. Vahva peppu auttaa myös pysymään tasapainossa yhdellä jalalla. Pakaratreeni kehittää siis tasapainoa

JALAT

Pakaratreeni ehkäisee polvien ja jalkaterien vammoja. Heikot pakaralihakset puolestaan altistavat jalkojen virheasennoille, mikä lisää polvien ja jalkaterien vammariskiä.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background