Karista kilot tabata-treenin avulla: Energiankulutusta tehostava treeni

Tehokkaan tabata-treenin avulla pääset huippuiskuun ennätysajassa!

TABATA-TREENI. Tee tehokas ja kattava treeni, jossa tauotus on mietitty valmiiksi. Tabata-treeni on niin hauskaa, että se tuntuu menevän ohitse silmänräpäyksessä!

© iStock

Haluaisitko laihtua, mutta et ehdi käydä kuntosalilla monta kertaa viikossa? Silloin tabata-treeni voi olla sinulle sopiva treenimuoto!

Ohjelmat koostuvat 3 harjoitteesta ja kestävät yhteensä vain 15 minuuttia. Siinä kaikki, mitä tarvitaan kunnon kohottamiseen – vartti riittää! Voit treenata helposti kotona tai missä ikinä haluatkin treenin tehdä.

Kokeile tehokasta treeniohjelmasarjaa ”Karista kilot tabata-treenin avulla”, joka saa takuulla sykkeen koholle ja lisää energiankulutusta

Tabata-treeni 2

Ohjelma koostuu 3 yksinkertaisesta harjoitteesta, ja 12 minuutin treenin jälkeen päivän liikuntasuoritus on tehty. Kokeile KUNTO PLUSsaa maksutta kaksi viikkoa, niin saat ohjelmat heti käyttöösi.

Treeniohjelmiin pääset täältä.

Tabata-treeni 3

Ohjelma vahvistaa reisien, pakaroiden ja käsivarsien lihaksia, joten pian kannat painavat ostoskassit portaita ylös kuin tyhjää vain! Ohjelma vahvistaa koko kehoa. Kokeile KUNTO PLUSsaa maksutta kaksi viikkoa, niin saat ohjelmat heti käyttöösi.

Treeniohjelmiin pääset täältä.

Tabata-treeni 4

Vahva keskivartalon lihaksisto tukee sekä treeniä että arjen askareita. Tabata-treeni vahvistaa keskivartalon core-lihaksia tehokkaasti. Kokeile KUNTO PLUSsaa maksutta kaksi viikkoa, niin saat ohjelmat heti käyttöösi.

Treeniohjelmiin pääset täältä.

Tabata-treeni 5

Jos treeni ei tahdo mahtua osaksia arkea, ratkaisu on tässä. Supertehokkaat intervalliharjoitteet kohottavat kuntoa alle vartissa. Kokeile KUNTO PLUSsaa maksutta kaksi viikkoa, niin saat ohjelmat heti käyttöösi.

Treeniohjelmiin pääset täältä.

Tabata-treeni 6

20 sekuntia töitä ja 10 sekuntia lepoa. Intervallitreenin rakenne on yksinkertainen, mutta taatusti tehokas, kun kolmella harjoitteella käydään läpi koko keho. Kokeile KUNTO PLUSsaa maksutta kaksi viikkoa, niin saat ohjelmat heti käyttöösi.

Treeniohjelmiin pääset täältä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Avaa kysymyskohdat, niin näet sekä kysymyksen että vastauksen.

Millä laitteilla videotreenejä voi katsoa?

Millä laitteilla videotreenejä voi katsoa?

KUNTO PLUSsan videotreenejä ja muuta nettisisältöä voi käyttää iPhonella ja iPadilla, Android-älypuhelimella tai -tabletilla tai PC:llä tai Mac-tietokoneella. Huomioi, että iPhonessa tai iPadissa on oltava käyttöjärjestelmänä iOS 9 tai uudempi ja Android-laitteissa OS 5 tai uudempi.

Voinko käyttää käyttäjätunnustani useammassa kuin yhdessä laitteessa?

Voinko käyttää käyttäjätunnustani useammassa kuin yhdessä laitteessa?

Kyllä. KUNTO PLUSsan tilaajana voit käyttää omaa käyttäjätunnustasi yhteensä viidessä eri laitteessa.

Miten saan videotreenin siirrettyä televisioon?

Miten saan videotreenin siirrettyä televisioon?

Videotreenin saa siirrettyä televisioon, jos käytössäsi on Apple TV.
Paina vain oikeassa alanurkassa olevaa kuvaketta iPhonen tai iPadin näytöllä ja valitse listalta oma Apple TV:si, niin voit katsoa treenivideoita isolta ruudulta.

Miten löydän tiettyä kehon osaa harjoittavat treenivideot?

Miten löydän tiettyä kehon osaa harjoittavat treenivideot?

 1. Mene KUNTO PLUSsan nettitreenien etusivulle
 2. Vieritä sivua alaspäin, niin löydät tiettyjä lihasryhmiä harjoittavat treenivideot, ilman hyppyjä tehtävät harjoitteet ja välineillä tehtävät harjoitteet.

Saat kaiken KUNTO PLUSsan sivuston sisällön käyttöösi hintaan 8,95 euroa kuussa. Kokeile kaksi viikkoa maksutta.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu sisään täällä.

Tutustu kätevään KUNTO PLUS -sovellukseen

Tiesitkö, että tilaajana voit käyttää treenivideoita myös kätevän KUNTO PLUS -sovelluksen kautta? Sovelluksessa voit tallentaa treenisi, jolloin niihin on helppo palata. Sovelluksen kautta voit tutustua myös KUNTO PLUSsan terveelliseen viikoittaiseen ruokalistaan ja saada käyttöösi laajan reseptiarkiston. Lue lisää täällä.

  Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

  KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
  Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

  Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

  TARJOUS: 3 kk 8,95 €


  Newsletter background