Virvoituskuuri: 4. päivä

Virvoituskuurin viimeisenä päivänä aterioille katetaan mm. ruisleipää ja kananmunaa.

kaksi ruisleipäviipaletta

4. päivän ateriat

  • Päivän mittaan: Juo 2 litraa vettä.
  • Aamiainen: Smoothie: pakastemustikoita, ½ banaani, pakasteparsakaalia, mantelijuomaa, riisiproteiinijauhetta ja chiansiemeniä. Vihreää teetä.
  • Lounas: 1 viipale ruisleipää ja savukalaa, suippokaalisalaattia. Vihannesmehua.
  • Välipala: 1 greippi ja 10 mantelia. Vihannesmehua ja vihreää teetä.
  • Päivällinen: Vihannesmunakas. Salaatti, jossa on punakaalia, sharonia, mustikoita ja paistettua bataattia. Kastike maapähkinävoista, soijasta, balsamicosta ja vedestä.

Neljäntenä päivänä

Virvoituskuurin viimeisenä päivänä otetaan täysjyvää ruokalistalle ruisleivän muodossa ja täydennetään proteiinivarastoja kananmunalla.

Täysjyvä panee yhä lisää vauhtia ruuansulatukseen, ja ruisleipä on terveellisintä mahdollista leipää, koska siinä on paljon hyvää ravintokuitua. Munassa on runsaasti proteiinia, mutta se sulaa helpommin kuin liha. Kananmunalla on myös korkea biologinen arvo: elimistö hyödyntää erityisen tehokkaasti munanvalkuaisen proteiinin.

Newsletter background