Lue myös

Omenatrifle

Uuniomena

Jälkiruoka

tiistai 4. toukokuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

1 annos

1 tl voita
1 tl tummaa muscovadosokeria
1 dl mustaherukoita
? tl muskottipähkinää
½ tl kanelia
¼ sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 keskikokoinen omena

Valmistus

Pane voi ja sokeri pieneen kattilaan ja sulata seos. Lisää mustaherukat, muskottipähkinä, kaneli, raastettu sitruunankuori ja sitruunamehu. Halkaise omena ja poista siitä kanta sekä siemenkota. Jaa täyte omenanpuolikkaiden päälle ja paista niitä 160-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmenneet.

Vinkki
Voit käyttää muscovadosokerin sijaan fariinisokeria.

  • Jos harrastat vain vähän liikuntaa

    Jos vahdit kaloreita tarkasti, vähennä reippaasti rasvan ja sokerin määrää ohjeessa, sillä saat vähennettyä myös kaloreita.

  • Jos treenaat rankasti

    Kun treenaat ankarasti, lihaksesi tarvitsevat paljon proteiinia. Sinun kannattaa nauttia jogurttia tai kevytrahkaa uuniomenan kanssa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee