1 annos
1 tl voita
1 tl tummaa muscovadosokeria
1 dl mustaherukoita
? tl muskottipähkinää
½ tl kanelia
¼ sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 keskikokoinen omena
Valmistus
Pane voi ja sokeri pieneen kattilaan ja sulata seos. Lisää mustaherukat, muskottipähkinä, kaneli, raastettu sitruunankuori ja sitruunamehu. Halkaise omena ja poista siitä kanta sekä siemenkota. Jaa täyte omenanpuolikkaiden päälle ja paista niitä 160-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmenneet.
Vinkki
Voit käyttää muscovadosokerin sijaan fariinisokeria.
-
Jos harrastat vain vähän liikuntaa
Jos vahdit kaloreita tarkasti, vähennä reippaasti rasvan ja sokerin määrää ohjeessa, sillä saat vähennettyä myös kaloreita.
-
Jos treenaat rankasti
Kun treenaat ankarasti, lihaksesi tarvitsevat paljon proteiinia. Sinun kannattaa nauttia jogurttia tai kevytrahkaa uuniomenan kanssa.