Omenapekonia mustariisipedillä

65 minuuttia

Helppo ja herkullinen tapas. Suosittelemme!

Omenapekonia mustariisipedillä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 viipaletta pekonia
  • ½ salottisipuli
  • 2 omenaa
  • ½ tl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • ½ tl kokonaisia neilikoita
  • ½ vaniljatanko
  • ½ appelsiinin mehu ja raastettu kuori
  • ½ tl tuoretta inkivääriraastetta
  • merisuolaa, mustapippuria myllystä
  • 1 dl mustaa täysjyväriisiä

Pinnalle

  • punaista basilikaa tai sileälehtistä persiljaa

Valmistus

  • Suikaloi ja ruskista pekoni.
  • Valuta talouspaperilla.
  • Kuutioi sipuli ja omena.
  • Kuullota sipuli öljyssä, ja lisää joukkoon neilikat, halkaistu vaniljatanko, appelsiinin kuori ja mehu ja omenakuutiot, mausta suolalla.
  • Kypsennä miedolla lämmöllä noin 10 min eli kunnes omenat pehmenevät.
  • Kypsennä riisi.
  • Lisää omenaseokseen pekoni ja inkivääri, kuumenna ja mausta.
  • Asettele tarjolle basilikalla tai persiljalla koristeltuna.

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background