Omenapekonia mustariisipedillä

65 minuuttia

Helppo ja herkullinen tapas. Suosittelemme!

Omenapekonia mustariisipedillä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 viipaletta pekonia
  • ½ salottisipuli
  • 2 omenaa
  • ½ tl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • ½ tl kokonaisia neilikoita
  • ½ vaniljatanko
  • ½ appelsiinin mehu ja raastettu kuori
  • ½ tl tuoretta inkivääriraastetta
  • merisuolaa, mustapippuria myllystä
  • 1 dl mustaa täysjyväriisiä

Pinnalle

  • punaista basilikaa tai sileälehtistä persiljaa

Valmistus

  • Suikaloi ja ruskista pekoni.
  • Valuta talouspaperilla.
  • Kuutioi sipuli ja omena.
  • Kuullota sipuli öljyssä, ja lisää joukkoon neilikat, halkaistu vaniljatanko, appelsiinin kuori ja mehu ja omenakuutiot, mausta suolalla.
  • Kypsennä miedolla lämmöllä noin 10 min eli kunnes omenat pehmenevät.
  • Kypsennä riisi.
  • Lisää omenaseokseen pekoni ja inkivääri, kuumenna ja mausta.
  • Asettele tarjolle basilikalla tai persiljalla koristeltuna.

Herkkupöytä voi olla notkuva vaikkei ruokien energiasisältö olekaan pyörryttävä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background