Porsaankyljys omenan ja sellerin kera

30 minuuttia
496 kcal

Päivällinen

Porsaankyljys omenan ja sellerin kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 250 g vähärasvaista porsaankyljystä
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 punainen omena
  • 200 g salottisipulia
  • 2 lehtisellerinvarsi
  • 2 dl omenasiideriä
  • 4 salvianlehteä
  • 4 rkl ruuanlaittojogurttia
  • 400 g vihreitä papuja

Valmistus

  • Mausta kyljys suolalla sekä pippurilla ja ruskista sitä öljyssä paistinpannussa 2 min molemmilta puolilta. Nosta kyljys pannusta.
  • Leikkaa omena lohkoiksi ja paista lohkoja 3-4 min. Ota omenalohkot pannusta pois.
  • Lohko salottisipulit ja paloittele lehtisellerinvarsi. Paista niitä 5 minuuttia. Kaada omenasiideri pannuun ja kuumenna kiehuvaksi.
  • Lisää hienonnettu salvia ja nosta omenalohkot sekä kyljys takaisin pannuun. Hauduta 10 min tai kunnes kyljys on kypsä.
  • Nauti kyljys ja kasvishöystö keitettyjen papujen kanssa.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background