Terveellisiä reseptejä Päivällinen Porsaankyl... Porsaankyljys omenan ja sellerin kera 30 minuuttia 496 kcal Päivällinen Teksti: KUNTOPLUS 4. heinäkuuta 2010 Porsaankyljys omenan ja sellerin kera Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annos 250 g vähärasvaista porsaankyljystä suolaa pippuria 2 tl oliiviöljyä 2 punainen omena 200 g salottisipulia 2 lehtisellerinvarsi 2 dl omenasiideriä 4 salvianlehteä 4 rkl ruuanlaittojogurttia 400 g vihreitä papuja Valmistus Mausta kyljys suolalla sekä pippurilla ja ruskista sitä öljyssä paistinpannussa 2 min molemmilta puolilta. Nosta kyljys pannusta. Leikkaa omena lohkoiksi ja paista lohkoja 3-4 min. Ota omenalohkot pannusta pois. Lohko salottisipulit ja paloittele lehtisellerinvarsi. Paista niitä 5 minuuttia. Kaada omenasiideri pannuun ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää hienonnettu salvia ja nosta omenalohkot sekä kyljys takaisin pannuun. Hauduta 10 min tai kunnes kyljys on kypsä. Nauti kyljys ja kasvishöystö keitettyjen papujen kanssa.