Porsaankyljys omenan ja sellerin kera

30 minuuttia
496 kcal

Päivällinen

Porsaankyljys omenan ja sellerin kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 250 g vähärasvaista porsaankyljystä
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 punainen omena
  • 200 g salottisipulia
  • 2 lehtisellerinvarsi
  • 2 dl omenasiideriä
  • 4 salvianlehteä
  • 4 rkl ruuanlaittojogurttia
  • 400 g vihreitä papuja

Valmistus

  • Mausta kyljys suolalla sekä pippurilla ja ruskista sitä öljyssä paistinpannussa 2 min molemmilta puolilta. Nosta kyljys pannusta.

  • Leikkaa omena lohkoiksi ja paista lohkoja 3-4 min. Ota omenalohkot pannusta pois.

  • Lohko salottisipulit ja paloittele lehtisellerinvarsi. Paista niitä 5 minuuttia. Kaada omenasiideri pannuun ja kuumenna kiehuvaksi.

  • Lisää hienonnettu salvia ja nosta omenalohkot sekä kyljys takaisin pannuun. Hauduta 10 min tai kunnes kyljys on kypsä.

  • Nauti kyljys ja kasvishöystö keitettyjen papujen kanssa.