Porsaankyljys omenan ja sellerin kera

30 minuuttia
496 kcal

Päivällinen

Porsaankyljys omenan ja sellerin kera

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 250 g vähärasvaista porsaankyljystä
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 punainen omena
  • 200 g salottisipulia
  • 2 lehtisellerinvarsi
  • 2 dl omenasiideriä
  • 4 salvianlehteä
  • 4 rkl ruuanlaittojogurttia
  • 400 g vihreitä papuja

Valmistus

  • Mausta kyljys suolalla sekä pippurilla ja ruskista sitä öljyssä paistinpannussa 2 min molemmilta puolilta. Nosta kyljys pannusta.
  • Leikkaa omena lohkoiksi ja paista lohkoja 3-4 min. Ota omenalohkot pannusta pois.
  • Lohko salottisipulit ja paloittele lehtisellerinvarsi. Paista niitä 5 minuuttia. Kaada omenasiideri pannuun ja kuumenna kiehuvaksi.
  • Lisää hienonnettu salvia ja nosta omenalohkot sekä kyljys takaisin pannuun. Hauduta 10 min tai kunnes kyljys on kypsä.
  • Nauti kyljys ja kasvishöystö keitettyjen papujen kanssa.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background