Porsaankyljys omenan ja sellerin kera

Päivällinen

maanantai 5. heinäkuuta 2010 teksti KUNTO PLUS

1 annos

125 g vähärasvaista porsaankyljystä
suolaa
pippuria
1 tl oliiviöljyä
1 punainen omena
100 g salottisipulia
1 lehtisellerinvarsi
1 dl omenasiideriä
2 salvianlehteä
2 rkl ruuanlaittojogurttia
200 g vihreitä papuja


Valmistus

Mausta kyljys suolalla sekä pippurilla ja ruskista sitä öljyssä paistinpannussa 2 min molemmilta puolilta. Nosta kyljys pannusta.

Leikkaa omena lohkoiksi ja paista lohkoja 3-4 min. Ota omenalohkot pannusta pois.

Lohko salottisipulit ja paloittele lehtisellerinvarsi. Paista niitä 5 minuuttia. Kaada omenasiideri pannuun ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hienonnettu salvia ja nosta omenalohkot sekä kyljys takaisin pannuun. Hauduta 10 min tai kunnes kyljys on kypsä.

Nauti kyljys ja kasvishöystö keitettyjen papujen kanssa.

  • Jos harrastat vain vähän liikuntaa

    Ateria on niin täyttävä, että voit pienentää annosta neljänneksellä, jolloin saat vähemmän kaloreita, mutta tulet silti kylläiseksi.


  • Jos treenaat rankasti

    Saat lisää hiilihydraatteja ja energiaa, kun syöt aterialla 1 - 2 viipaletta täysjyväleipää.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee