Kaali-broilericurry
Kaalin uudet ulottuvuudet

Kaali-broilericurry

Uudistettu, kaalilla kevennetty versio kana-kookoscurrysta.

maanantai 5. tammikuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Kaali-broilericurry

2 annosta

2 broilerin rintafileetä
¼ valkokaali suikaleina
½ suippokaali suikaleina
2 rkl persiljasilppua
1 suuri salottisipuli
1 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
1 rkl currytahnaa
½ tl chilijauhetta tai -hiutaleita
1 tl raastettua kurkumanjuurta tai 1 tl kurkumajauhetta
Merisuolaa ja mustapippuria
2 dl kookosmaitoa
2 dl kasvis- tai kanalientä
Tuoretta korianteria

Hurahda superterveelliseen kurkumaan!

Valmistus

  • Paloittele broilerifileet sopiviksi suupaloiksi.
  • Suikaloi kaalit ohuiksi suikaleiksi.
  • Hienonna sipuli ja kuullota se öljyssä. Lisää curry, chili ja kurkuma. Sekoita huolellisesti.
  • Lisää suikaloitu kaali, 1 rkl suolaa ja persilja, sekoita hyvin.
  • Lisää kookosmaito ja kana/kasvisliemi ja anna kiehahtaa.
  • Lisää broilerinpalat ja anna ruuan poreilla noin 15 min.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Hienonna persilja ja korianteri, ja koristele ruoka ripottelemalla niitä reilusti sen päälle.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee