Erivärisiä porkkanaviipaleita lautasella
© wichmann+bendtsen

Porkkana-fetasalaatti

Kasvisruuan ei tarvitse olla tylsää tai hankalaa valmistaa. Kokeile värikästä porkkanasalaattia papujen kera. Aterian valmistus vie vain vartin!

tiistai 22. elokuuta 2017 teksti M. Kristensen ja A. Larsen

Porkkana-fetasalaatti

2 annosta

400 g porkkanoita, mieluiten eri värisiä
kourallinen minttua
2 rkl rapsiöljyä
2 rkl agavesiirappia tai akaasiahunajaa
2 rkl valkoviinietikkaa
merisuolaa
pippuria myllystä
erilaisia salaatteja, esimerkiksi puna- ja friseesalaattia ja rucolaa
50 g valkoisia papuja
50 g fetajuustoa

Valmistus

  • Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi veitsellä tai mandoliinilla.
  • Surauta mintunlehdet, öljy, agavesiirappi ja valkoviinietikka kastikkeeksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Kokoa annokset erilaisista salaateista, porkkanaviipaleista, pavuista ja fetasta. Kaada päälle minttukastiketta. 

Ravintosisältö/annos

Energiaa 375 kcal
Proteiinia 11,8 g
Rasvaa 18,3 g
Hiilihydraattia 46,4 g
Kuitua 0,4 g

Herkullinen ja terveellinen päivällinen onnistuu vähälläkin vaivalla. Täältä löydät reseptit maukkaisiin päivällisaterioihin, jotka valmistuvat alle 30 minuutissa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee