Terveellisiä reseptejä Päivällinen Päärynä-ed... Päärynä-edamamepapu-pähkinäsalaatti 15 minuuttia 255 kcal Päärynä-edamamepapu-pähkinäsalaatti valmistuu vartissa ja pitää kylläisenä pitkään! Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 15. syyskuuta 2015 ATERIA 15 MINUUTISSA Herkullinen, ruokaisa salaatti sopii illallispöytään vaikka yksinään. Päärynä-edamamepapu-pähkinäsalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle 3 saksanpähkinää 150 g suippo-, valko- tai punakaalia 80 g edamamepapuja 1 päärynä ½ sitruunan mehu 100 g frisee- tai sydänsalaattia tai salaattisikuria kourallinen herneenversoja 20 g parmesaania Dijonvinegretti ¼ dl valkoviinietikkaa ½ rkl dijoninsinappia 1 dl oliiviöljyä merisuolaa pippuria Lisäksi 2 viipaletta ruisleipää Valmistus Paahda saksanpähkinät kuivalla, kuumalla pannulla. Suikaloi kaali ohueksi silpuksi, mieluiten mandoliinilla. Kaada edamamepavut kiehuvaan veteen. Laita kansi päälle, anna seistä 2 minuuttia ja kaada vesi pois. Leikkaa päärynä ohuiksi viipaleiksi, purista päälle sitruunaa. Sekoita vinegretin ainekset. Sekoita kaali, pavut, päärynäsiivut, salaatti ja 2 rkl vinegrettiä. Jaa salaatti lautasille ja koristele pähkinöillä, versoilla ja parmesaanilastuilla. Paahda ruisleipä. Maistuisiko punakaali? Kokeile toista, herkullista punakaalisalaattiamme. Ravintosisältö/annos ilman leipää Lue myös: Herkullinen caesarsalaatti on myös terveellistä KaaliSalaattiPavut