Mustikka-saksanpähkinä-fetasalaatti
Ruokaisa salaatti syntyy fetan lisäksi saksanpähkinöistä ja mustikoista, ja valmista tulee vartissa.
Ruokaisa salaatti syntyy fetan lisäksi saksanpähkinöistä ja mustikoista, ja valmista tulee vartissa.
Salaattiin makua antava vinegretti säilyy viikon korkillisessa pullossa jääkaapissa.
Paahda saksanpähkinät kevyesti kuumalla, kuivalla pannulla.
Suikaloi suippokaali ja revi salaatti.
Puolita granaattiomena, käännä puolikkaan kuori ympäri niin että siemenet tulevat ulospäin ja napsi peukalolla siemenet irti lohko kerrallaan. Siemenet irtoavat helpommin kun granaattiomena on täysin kypsä.
Sekoita vinegretin ainekset ja tarkista maku.
Levitä kaali ja salaatti lautasille, pirskota niille vinegrettiä.
Jaa murustettu feta, saksanpähkinät, mustikat ja granaattiomenan siemenet salaattipedille.
Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää.
Sivustossa ja sovelluksessa mm: