Mustikka-saksanpähkinä-fetasalaatti

15 minuuttia
391 kcal

Ruokaisa salaatti syntyy fetan lisäksi saksanpähkinöistä ja mustikoista, ja valmista tulee vartissa.

Salaatti mustikoilla koristeltuna

Salaattiin makua antava vinegretti säilyy viikon korkillisessa pullossa jääkaapissa.

© wichmann+bendtsen

Mustikka-saksanpähkinä-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 14 saksanpähkinää
  • 200 g suippokaalia
  • 100 g valmista salaattisekoitusta
  • 4 rkl granaattiomenan siemeniä
  • 2 rkl vinegrettiä
  • 100 g mustikoita
  • 100 g fetaa

Vinegretti

  • 1 rkl dijoninsinappia
  • dl valkoviini­etikkaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 dl rapsiöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Lisäksi

  • 2 viipaletta täysjyväruisleipää

Valmistus

  • Paahda saksanpähkinät kevyesti kuumalla, kuivalla pannulla.

  • Suikaloi suippokaali ja revi salaatti.

  • Puolita granaattiomena, käännä puolikkaan kuori ympäri niin että siemenet tulevat ulospäin ja napsi peukalolla siemenet irti lohko kerrallaan. Siemenet irtoavat helpommin kun granaattiomena on täysin kypsä.

  • Sekoita vinegretin ainekset ja tarkista maku.

  • Levitä kaali ja salaatti lautasille, pirskota niille vinegrettiä.

  • Jaa murustettu feta, saksanpähkinät, mustikat ja granaattiomenan siemenet salaattipedille.

  • Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background