Mustikka-saksanpähkinä-fetasalaatti

15 minuuttia
391 kcal

Ruokaisa salaatti syntyy fetan lisäksi saksanpähkinöistä ja mustikoista, ja valmista tulee vartissa.

Salaatti mustikoilla koristeltuna

Salaattiin makua antava vinegretti säilyy viikon korkillisessa pullossa jääkaapissa.

© wichmann+bendtsen

Mustikka-saksanpähkinä-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 14 saksanpähkinää
  • 200 g suippokaalia
  • 100 g valmista salaattisekoitusta
  • 4 rkl granaattiomenan siemeniä
  • 2 rkl vinegrettiä
  • 100 g mustikoita
  • 100 g fetaa

Vinegretti

  • 1 rkl dijoninsinappia
  • dl valkoviini­etikkaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 dl rapsiöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Lisäksi

  • 2 viipaletta täysjyväruisleipää

Valmistus

  • Paahda saksanpähkinät kevyesti kuumalla, kuivalla pannulla.

  • Suikaloi suippokaali ja revi salaatti.

  • Puolita granaattiomena, käännä puolikkaan kuori ympäri niin että siemenet tulevat ulospäin ja napsi peukalolla siemenet irti lohko kerrallaan. Siemenet irtoavat helpommin kun granaattiomena on täysin kypsä.

  • Sekoita vinegretin ainekset ja tarkista maku.

  • Levitä kaali ja salaatti lautasille, pirskota niille vinegrettiä.

  • Jaa murustettu feta, saksanpähkinät, mustikat ja granaattiomenan siemenet salaattipedille.

  • Tarjoa lisäksi paahdettua ruisleipää.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background